Εγκαθιστούν δομή παράνομων μεταναστών στο Δήμο Θεσσαλονίκης-Επιστολή κατοίκων

Συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών από κατοίκους της Ε΄ κοινότητας οι οποίοι είναι ανάστατοι με την επικείμενη εγκατάσταση «φιλοξενίας ανήλικων ασυνόδευτων προσφυγόπουλων» επί της οδού Αλεξανδρείας 59 .

Η επιστολή που ετοίμασαν, μαζί με τις εκατοντάδες μέχρι στιγμής υπογραφές που τη συνοδεύουν, θα κατατεθεί στην επικείμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 2 Ιουλίου από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική» κ.Γιάννη Κουριαννίδη.

Με την επιστολή ζητούν να μάθουν για τον αριθμό των ατόμων που θα φιλοξενήσει η Δομή, για πόσο χρονικό διάστημα θα παραμείνει ανοιχτή, την ηλικία των ανηλίκων και κατά πόσο αυτή αποδεικνύεται στις περιπτώσεις ειδικά όσων πλησιάζουν κατά δήλωση τους τα 18 και τέλος εάν θα υπάρξουν αποτρεπτικά μέτρα για την αποφυγή παραβατικών συμπεριφορών.

  Λόγω εθνικού πένθους ακυρώνεται η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Μέρος των καταστάσεων παραδόθηκε τη Δευτέρα από τους κατοίκους στον κ. Κουριαννίδη ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή και τους ενημέρωσε για τη διαδικασία που πρόκειται να ακολουθηθεί, αλλά και τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια στη γειτονιά τους.

Υπενθυμίζεται ότι στο κτήριο επί της οδού Αλεξανδρείας 59 ήταν εγκατεστημένη η τοπική εποπτεία καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία μεταφέρθηκε σε άλλη περιοχή προκειμένου να δημιουργηθεί η συγκεκριμένη Δομή.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ