Για τον φόνο του πεντάχρονου, Εϊ Τζέι, από το Ιλινόις των ΗΠΑ, κατηγορούνται οι γονείς του! Το παιδί βρέθηκε από την αστυνομία τυλιγμένο σε πλαστικό και θαμμένο σε γειτονική πόλη, μόλις επτά μίλια από το σπίτι τους, όπως δήλωσε η αστυνομία που διεξήγαγε την έρευνα για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Οι Αρχές στην Αμερική είχαν κληθεί ήδη από την περασμένη Πέμπτη από τον ίδιο τον πατέρα του παιδιού, Άντριου Φρέουντ, ο οποίος είχε δηλώσει την εξαφάνιση του γιου του.

Οι υποψίες δεν άργησαν να στραφούν στον 60χρονο πατέρα, εξαιτίας κυρίως της ψυχραιμίας με την οποία δήλωσε την εξαφάνιση του μικρού Ει Τζέι. Οι γονείς αρχικά υποστήριξαν πως το παιδί εξαφανίστηκε μυστηριωδώς αφού το έβαλαν στο κρεβάτι του για ύπνο γύρω στις 9 το βράδυ της Τετάρτης.

Μετά από έρευνες, ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι της αστυνομίας εντόπισαν τη μυρωδιά του άτυχου παιδιού στο αυτοκίνητο των γονιών του, γεγονός που τους συνδέει με το έγκλημα.

Η μητέρα του άτυχου παιδιού, Τζοάν Κάνινγκχαμ, αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις Αρχές, όταν η αστυνομία άρχισε να υποψιάζεται ότι και η ίδια είχε ανάμειξη στην εξαφάνισή του. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, «η κα. Κάνινγκχαμ δε γνωρίζει τι απέγινε ο Έι Τζέι και δεν έχει καμιά σχέση με την εξαφάνισή του. Είναι συντετριμμένη».

Τη μητέρα βαραίνουν επίσης κατηγορίες για βιαιοπραγία, ενδοοικογενειακή βία και αποτυχία να αναφέρει την εξαφάνιση ή τον θάνατο του παιδιού της.

star.grLoading...