Η εισβολή των Ταλιμπάν στην Ελλάδα (μέσω Τουρκίας) έχει ξεκινήσει από καιρό!

Καταζητούμενοι από τους μουτζαχεντίν αξιωματικοί του αφγανικού στρατού που συνεργάστηκαν με τις ΗΠΑ βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα. Ομοίως και Ταλιμπάν, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες καταφθάνουν στη χώρα μας μέσω Τουρκίας.

Από τον Μάνο Μεϊμαράκη

Οι Αφγανοί στην Ελλάδα υπολογίζονται σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες, χωρίς καμία Αρχή στη χώρα να μπορεί να προσδιορίζει τον ακριβή αριθμό τους. Μόνο 25.000 Αφγανοί ζούσαν στο καμπ της Μόριας, προτού αυτό γίνει παρανάλωμα του πυρός τον Σεπτέμβριο του 2020, με εκατοντάδες να εξαφανίζονται στα βουνά της Λέσβου, αναζητώντας διέξοδο προς την Αθήνα.

Εκτός όσων έχουν δηλώσει Αφγανοί όταν μπήκαν στην Ελλάδα από το 2015 και έπειτα, άγνωστος είναι και ο αριθμός των ομοεθνών τους οι οποίοι πολέμησαν στη Συρία, είτε ως μισθοφόροι της κυβέρνησης του Ασάντ, είτε από την πλευρά των τζιχαντιστών του FSA, του ISIS, της Αλ Νούσρα και απέδρασαν την τελευταία τριετία στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας με συριακές ταυτότητες και διαβατήρια, τα οποία απέσπασαν κατά χιλιάδες κυκλώματα Τούρκων διακινητών από το δεκαετές πλιάτσικο σε κρατικές υπηρεσίες στη Συρία.

  Οι «υπόγειες» ενέργειες του τουρκικού λόμπι στις ΗΠΑ - Θα αιφνιδιαστεί πάλι η Αθήνα;

Την κατάρρευση της κυβέρνησης του Αφγανιστάν και την ανάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν εκμεταλλεύονται ήδη αρκετούς μήνες και χιλιάδες Πακιστανοί, Σύροι, κ.ά., οι οποίοι επιχειρούν να περάσουν στην Ελλάδα ως Αφγανοί, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι θα περάσουν εύκολα από τη διαδικασία ασύλου.

Όμως ειδικά σε ό,τι αφορά τους Αφγανούς ή όσους δηλώνουν ότι είναι Αφγανοί… είναι τρομακτικά δύσκολη η απέλασή τους από την Ελλάδα, διότι άλλοι έχουν γεννηθεί στο Ιράν, άλλοι στο Αφγανιστάν, άλλοι δηλώνουν Αφγανοί ενώ είναι Πακιστανοί, Σύροι ή Παλαιστίνιοι και δεν τους αναγνωρίζει ούτε η κυβέρνηση του Ιράν, ούτε του Αφγανιστάν, ούτε της Συρίας, αλλά ούτε και το Πακιστάν. Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει απλά ότι οι Αφγανοί ή όσοι δηλώνουν Αφγανοί δεν θα φύγουν ποτέ από την Ελλάδα. Ταυτόχρονα, οι Αφγανοί αιτούντες άσυλο είναι οι πρώτοι που κατέρριψαν και στην Ελλάδα τον αστικό μύθο περί ενσωμάτωσης.

  Οι «υπόγειες» ενέργειες του τουρκικού λόμπι στις ΗΠΑ - Θα αιφνιδιαστεί πάλι η Αθήνα;

Ανεξέλεγκτη μετεγκατάσταση

Η ανεξέλεγκτη μετεγκατάσταση στην ενδοχώρα δεκάδων χιλιάδων αχαρτογράφητων αλλοδαπών με ευθύνη της κυβέρνησης της Ν.Δ. -υπό το πρόσχημα της αποσυμφόρησης των νησιών- επιδείνωσε την γκετοποίηση μεγάλων περιοχών στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας…

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή