Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά για το εγχείρημα που πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό προκειμένου να στηριχθούν οι δράσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Για τέταρτη συνεχή χρονιά εκατοντάδες άτομα προσπάθησαν να κάνουν κάτι… φαινομενικά ακατόρθωτο: Να τραβήξουν για 20 ολόκληρα μέτρα ένα αεροπλάνο Boeing 737-400, με στόχο τη συγκέντρωση πόρων για τις δράσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Ο λόγος για την εκδήλωση «Plane Pull», που διοργάνωσε ο φιλανθρωπικός οργανισμός, σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 14 ομάδες εργαζόμενων σε ιδιωτικές εταιρείες και φορείς, με στόχο να συγκεντρώσουν μέσω της πρωτότυπης αυτής δράσης πόρους για τα προγράμματα του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας, όπως τις κινητές ιατρικές μονάδες εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά, τις τρεις κινητές μονάδες προληπτικής ιατρικής, τη στήριξη των νοσηλευόμενων παιδιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, την παιδιατρική κατ’οίκον νοσηλεία και τη φιλοξενία οικογενειών με παιδιά που έχουν προβλήματα υγείας.

  Μόρια: ¨Μου έχουν κάψει 4 χωράφια, τον στάβλο και 200 ζώα, τι πρέπει να κάνω, πως θα ζήσω; ¨

Highlight του φετινού Plane Pull ο Δημήτρης Ράλλης, μέλος της ομάδας ΕΚΑΜ της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος κατάφερε να τραβήξει το αεροσκάφος μόνος του!

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

Για 4η χρονιά… τραβήξαμε ένα αεροπλάνο για καλό σκοπό! Στο 4ο Plane Pull για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συμμετείχαν 14 ομάδες 20 – 30 ατόμων. Ο στόχος ένας: να τραβήξουν για 20 ολόκληρα μέτρα ένα Boeing 737- 400 της ΑIR MEDITERRANEAN! Highlight του φετινού Plane Pull ο Δημήτρης Ράλλης, μέλος της ομάδας ΕΚΑΜ της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος κατάφερε να τραβήξει το αεροσκάφος μόνος του! Ευχαριστούμε θερμά όλες τις ομάδες:- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ- ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ- SELECT SERVICES – DHL HELLAS- GOLDAIR HANDLING – UBITECH- ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ – MERCEDES BENZ- AIR FRANCE / KLM – ΣΕΤΕ-"ΤO ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"- ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ- AIR MEDITERRANEAN και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο 5ο Plane Pull!

Gepostet von Athens International Airport "Eleftherios Venizelos" am Mittwoch, 18. September 2019Loading...