Έκτακτο – Νέοι πυροβολισμοί σε πολλά σημεία στην Ουτρέχτη – Συναγερμός στην Ολλανδία

Έναν άνδρα 37 ετών από την Τουρκία αναζητούν οι αστυνομικές αρχές της Ολλανδίας για την ένοπλη επίθεση σε Τραμ στην Ουτρέχτη. Από την επίθεση σκοτώθηκαν 3 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 9

Η αστυνομία συνιστά προσοχή στους πολίτες ώστε να μην τον πλησιάσουν αν τον δουν αλλά να καλέσουν άμεσα τις αρχές.

Η φωτογραφία του Τούρκου δράστη

Νέοι πυροβολισμοί σε πολλά σημεία της πόλης – Έκλεισαν τα τζαμιά

Ο αρχηγός της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας ανακοίνωσε ότι υπάρχουν κι άλλες αναφορές για πυροβολισμούς σε διάφορα σημεία της Ολλανδικής πόλης, η οποία έχει τεθεί σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη,που ονομάζεται Γκιοκμέν Τανίς ο οποίος έχει διαφύγει. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι δράστες ήταν περισσότεροι από ένας που δίνουν μέχρι αυτή τη στιγμή οι Αρχές.

Η αστυνομία έδωσε οδηγίες στα σχολεία της Ουτρέχτης να κρατήσουν τις πόρτες τους κλειστές, ενώ αύξησε στο μέγιστο το επίπεδο της τρομοκρατικής απειλής σε όλη την επαρχία. Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε πως με εντολή της αστυνομίας κλείνουν όλα τα τζαμιά της πόλης.

Σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ, παρακολουθούνται με ιδιαίτερη προσοχή τα σημεία διέλευσης των συνόρων Βελγίου – Ολλανδίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης διέφυγε με ένα κόκκινο clio.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter