Ένα πολύ επικίνδυνο συμβάν από την ελληνική(?) αστυνομία χθές στο Σύνταγμα που δεν αναφέρθηκε σε κανένα κανάλι

Λάβαμε στο email και δημοσιεύουμε μια καταγγελία για το χθεσινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα από αναγνώστη της σελίδας μας.

Ένα απίστευτο σκηνικό αστυνομικής αυθαιρεσίας παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή διαδηλωτή στο σημερινό συλλαλητήριο για το μακεδονικό στο Σύνταγμα. Δυστυχώς λόγω της μικρής διάρκειας του περιστατικού δεν κατέστη δυνατόν να βιντεοσκοπηθεί.

Μετά τη ρίψη των χημικών, ένας αριθμός διαδηλωτών απομακρύνονταν από το Σύνταγμα και κατευθυνόταν από την Οδό Μητροπόλεως προς το σταθμό Μετρό στο Μοναστηράκι όταν χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, μέσα απ’ τα στενά, πετάχτηκαν δυο τζιπ της αστυνομίας και πέρασαν με υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα από κάθετη διασταύρωση της οδού Μητροπόλεως με αποτέλεσμα παραλίγο να χτυπήσουν διαδηλωτές που περνούσαν εκείνη τη στιγμή το δρόμο γρήγορα για να γλυτώσουν από τα χημικά του Σύριζα. Όπως ήταν αναμενόμενο επικράτησε μεγάλη ένταση και ως εκ θαύματος δεν παρέσυραν κάποιον διαδηλωτή, θα μιλάγαμε αυτή τη στιγμή για σοβαρά τραυματία ή θα θρηνούσαμε νεκρό!

  Συνελήφθη ανώτερος δικαστικός για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης

Δεν μπορώ να γνωρίζω για ποιον λόγο έγινε αυτό ή τι ήθελαν ακριβώς οι αστυνομικοί να πετύχουν με αυτή τους την κίνηση.
Θα σας παρακαλούσα πολύ να το δημοσιεύσετε! Τέτοια συμβάντα δεν πρέπει να μένουν άγνωστα από τον κόσμο!!
Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση έχουν σκοπό οι Συριζαίοι να οδηγήσουν τη χώρα το επόμενο διάστημα.

Δεν συνέβη ευτυχώς κάποιος τραυματισμός αλλά θα μπορούσε άνετα αυτή τη στιγμή η είδηση να είναι πρώτο θέμα στα ΜΜΕ αν είχε υπάρξει απώλεια ζωής.

  Ιερέας φώναξε στον Πάπα είσαι αιρετικός - Βίντεο

Υ.Γ. Να συμπληρώσω, ενώ οι αστυνομικοί έβλεπαν ότι πέρναγε κόσμος τον δρόμο και μάλιστα μέσα σε στενά τρέχοντας, γκάζωσαν να περάσουν ανάμεσα μας με μεγάλη ταχύτητα θέλοντας ξεκάθαρα ή να μας φοβήσουν ή πιθανότατα να χτυπήσουν διαδηλωτή. Σε κάθε περίπτωση από τύχη δεν είχαμε νεκρό!

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter