Ολοένα και κορυφώνεται η αγωνία για τον 23χρονο φαντάρο, Τάκη Κολλιαδέλη, ο οποίος αγνοείται για 8η ημέρα, μην έχοντας δώσει σημάδια ζωής πριν φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά.

Μετά από ανώνυμες καταγγελίες, που υποστηρίζουν ότι έχουν δει τον 23χρονο στρατιώτη να κινείται στην περιοχή, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες, «χτενίζουν» τον Πειραιά για οποιοδήποτε ίχνος του νεαρού.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έδειξαν οι κάμερες του πλοίου «Νήσος Ρόδος» ο νεαρός φαντάρος έως τις 05:30 τα ξημερώματα ήταν στο κατάστρωμα του πλοίου. Ωστόσο το κρίσιμο ερώτημα παραμένει: Τι μπορεί να μεσολάβησε από εκείνη την ώρα έως και τις 7 το πρωί οπότε το πλοίο έδεσε στο λιμάνι του Πειραιά;

  Το υπάρχον νομικό καθεστώς της ΕΑΒ είναι η κύρια αιτία που δεν της επιτρέπει να γίνει αποδοτική

Το Star βρέθηκε στη γειτονιά του 23χρονου Τάκη Κολλιαδέλη, στη Χαλκίδα και συνομίλησε με φίλους του. Όσοι τον γνωρίζουν καλά, λένε πως το τελευταίο διάστημα «ήταν πιο μαζεμένος, πιο τρομαγμένος».

Ο Τάκης είχε κλειστεί στον εαυτό του. Λίγες ώρες πριν φύγει από τη Χαλκίδα για να πάει στη Χίο όπου υπηρετούσε, συνάντησε την παρέα του. Κάτι όμως είχε αλλάξει όμως στη συμπεριφορά του.

«Μπλέκονται πάρα πολλά πράγματα, ένας τσαμπουκάς στο πλοίο όπου το κατάθεσε ένα ζευγάρι, ήταν περίεργα άτομα αυτά, από Λιόσια και Μενίδι. Μπορεί να έχει κρυφτεί στο πλήθος…» υποστήριξε φίλος του.

  Βιάζονται! Επιτάχυνση διαδικασιών για απλούστερη απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας

«Δε μιλούσε, δεν τα έλεγε, δεν τα έβγαζε, ήταν από τα παλικαράκια που ήθελε μόνος του να λύνει τα προβλήματα του» υποστηρίζει ο πατέρας του.

Το Λιμενικό πάντως, ερευνά τη θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση μιάμισης ώρας από τον Πειραιά, καθώς προς το παρόν όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

makeleioLoading...