ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΠ’ ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΡΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ – ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Την ώρα που οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής προσπαθούν με όσα μέσα διαθέτουν να κλείσουν τις πληγές που άνοιξαν οι φονικές καταιγίδες, πληθαίνουν οι καταγγελίες για τους επιτήδειους που ξεκίνησαν το πλιάτσικο σε σπίτια και επιχειρήσεις που επλήγησαν.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι είναι απροστάτευτοι, με την αστυνόμευση στην περιοχή να μην είναι επαρκής παρά τα έκτακτα μέτρα φύλαξης, ενώ χθες βράδυ, πολλοί αναγκάστηκαν να κοιμηθούν μέσα στα ερειπωμένα σπίτια τους, φοβούμενοι «έφοδο» για κλοπές από επιτήδειους.

Στο αστυνομικό τμήμα της Μάνδρας μεταφέρθηκαν σήμερα το πρωί τέσσερις Ρομά, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς έκαναν πλιάτσικο σε εταιρία της περιοχής.

Σύμφωνα με το policenews.gr, η ομάδα που περιπολούσε στην περιοχή της Μάνδρας στο πλαίσιο των ενισχυμένων περιπολιών που αποφάσισε η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να αποτραπούν οι έκνομες ενέργειες σε βάρος των πληγέντων, εντόπισε μέσα σε εταιρεία που υπέστη ζημιές από τις πλημμύρες τέσσερα άτομα να αφαιρούν ψυγεία και άλλες συσκευές. Οι τέσσερις Ρομά μάλιστα είχαν παρκάρει κοντά στην εταιρεία και δύο φορτηγά στα οποία θα μετέφεραν τα κλοπιμαία.

Το δύσβατο της περιοχής μετά και τις καταστροφικές πλημμύρες δυσκόλεψε την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ωστόσο τελικά οι τέσσερις άντρες συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

Διαβάστε  Δελφικά παραγγέλματα: Αυτές είναι οι δέκα εντολές του ελληνικού πολιτισμού

thinknews


Loading...