Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας από Δευτέρα – Που θα χιονίσει

Όπως αναφέρει το meteo.gr, σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία τη Δευτέρα 07/01 και από τα βόρεια, αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας ο «Τηλέμαχος», με ψυχρότερες αέριες μάζες να κινούνται προς τη χώρα μας, με χιονοπτώσεις σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Θα πρέπει να επισημανθεί, ότι το νέο κύμα κακοκαιρίας δεν θα έχει τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Σοφία», και επίσης τα φαινόμενα δεν θα είναι γενικευμένα, αλλά θα απασχολήσουν τις περιοχές από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 07-01-2019

ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑ – ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ
ΟΡΕΙΝΑ-ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.

  Πλήγμα στην Τουρκία – Ο Ερντογάν παγώνει τα εξοπλιστικά προγράμματα λόγω λιτότητας

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ – ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.

ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6, ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΠΤΩΣΗ. ΠΑΓΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΟΣ.

ΤΡΙΤΗ 08-01-2019

ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ, ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΒΡΟΧΗ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ – ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.

  Μητσοτάκης: Ανελέητο σφυροκόπημα από δημοσιογράφο της Washington Post που εξαφάνισαν τα εδώ ΜΜΕ

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ – ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 7 ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟ
ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ, ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕ
ΔΥΤΙΚΟΥΣ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΑΓΕΤΟΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΚΑΙ
ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΟΛΙΚΟΣ.