Ερντογάν, Τατάρ και Ιλίτζαλι θα βγούνε στο γήπεδο προς τιμήν της εισβολής της 20ης Ιουλίου…

Ερντογάν, Τατάρ και Ιλίτζαλι θα βγούνε στο γήπεδο της Λευκωσίας : Να οι λεπτομέρειες

Ο ΠτΔ Ερντογάν θα φτάσει στο νησί μια μέρα πριν από τους εορτασμούς της 20ης Ιουλίου. Σε τουρνουά ποδοσφαιρικών αγώνων που θα διοργανωθεί στην Λευκωσία, μαζί με τον ΠτΔ Τατάρ θα δώσουν το εναρκτήριο λάκτισμα.

Την είδηση μετέδωσε.ο δημοσιογράφος Τζεγκιζ Σεμερτζίογλου. Έγραψε πως το τουρνουά που θα διοργανωθεί για πρώτη φορά θα διαρκέσει τρεις μέρες (17-18-19 Ιουλίου) και έγραψε τα εξής για τους λόγους :

“Αιτία είναι η εκλογή τον Οκτώβριο στην ΠτΔ της Κύπρου του Ερσίν Τατάρ, που στηρίχθηκε από την Τουρκία…Στο φεστιβάλ αυτό θα φανεί πως Τουρκία και KKTC θα συνεργάζονται ακόμη πιο στενά. Αυτός θα είναι και ο πιο σημαντικός σκοπός του τουρνουά, να φέρει πιο κοντά Τουρκία-KKTC. ”

O Σεμερτζίογλου έγραψε πως το βράδυ της 19/7 στο γήπεδο Ατατούρκ της Λευκωσίας θα γίνει ματς “μικτής διάσημων” και σε αυτό θα κατέβει στο γήπεδο και ο ΠτΔ Ερντογάν. Αλλά ο Ερντογάν δεν θα παίξει ποδόσφαιρο αλλά μαζί με τον Τατάρ θα δώσουν το εναρκτήριο λάκτισμα.

Ο Σεμερτζίογλου είπε ότι οι ομάδες θα αποτελούνται από υπουργούς και διάσημους και έγραψε μερικά ονόματα από αυτά που αναμένεται να φορέσουν φανέλα.
Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο παλιός ποδοσφαιριστής της εθνικής ομάδας και νυν βουλευτής Σμύρνης Αλπάι Οζαλάν, ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Ατζούν Ιλίτζαλι, οι τραγουδιστές Αλισάν κι Γιουσούφ Γκιουνέϊ και ο παρουσιαστής Χακάν Ουράλ.

https://www.mykibris.com/haber/erdogan-tatar-ve-ilicali-lefkosada-sahaya-iniyor-iste-detaylar-2740

14/7/2021

Σχ. Μην ξεχάστε να βλέπετε το Σερβάιβορ και να μαλώνετε και για τα αποτελέσματα του…

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

tourkikanea.gr