Η Εθνική Ελλάδος δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε το αδύναμο Λιχτενστάιν στο άδειο ΟΑΚΑ! Μείναμε στο 1-1 απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε ούτε βαθμό, ούτε γκολ!

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το ΟΑΚΑ το Λιχτενστάιν, που με τον Σαλάνοβιτς σημείωσε το πρώτο του τέρμα στα προκριματικά του Euro…

Μετά το σφύριγμα της λήξης, οι φίλοι της Εθνικής αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες του Τζον Φαν’τ Σιπ, δείχνοντας έτσι την απογοήτευση για την κακή εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Ο προβληματισμός για την κατάσταση της Εθνικής ομάδας είναι μεγάλος, καθώς και μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας δεν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης.

  Ξεσηκωμός γονέων στο Κιλκίς για τις μεικτές τάξεις σε σχολεία με παιδιά παρανόμων μεταναστών"

«Είμαστε δυστυχώς σε μία κατάσταση όπου φαίνεται ότι οι παίκτες δεν αντέχουν την πίεση», δήλωσε ο Ολλανδός προπονητής της Εθνικής ομάδας

Το 1-1 με το Λιχτενστάιν: Είναι ένα πολύ απογοητευτικό αποτέλεσμα για εμάς. Απέναντι σε ομάδα που ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Στο πρώτο μέρος είχαμε αργές μπαλιές. Στο 2ο ημίχρονο όμως είχαμε φάσεις με δύο δοκάρια.

Την συνέχεια: Πρέπει να αλλάξουμε αρκετά στην Εθνική. Πρέπει να αποκτήσουμε πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση. Να επανέλθει η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά. Είδαμε πως ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη του στην ομάδα. Πρέπει να δούμε και άλλους παίκτες που μπορούμε να πάρουμε στην Εθνική.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter
  Γ. Τράγκας: Η Αθήνα οδηγείται ως πρόβατο επί σφαγή σε απευθείας διαπραγματεύσεις με την ΤουρκίαLoading...