Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον και ο αρχηγός της συμμορίας των Πακιστανών που σκότωσε έναν 29χρονο ομοεθνή τους στα Καμίνια. Συνοριοφύλακες στον Έβρο τον συνέλαβαν λίγο πριν διαφύγει στην Τουρκία.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Evros-news, φαίνεται η στιγμή της σύλληψης του Πακιστανού δράστη, ο οποίος είναι ξαπλωμένος στο έδαφος αφού τον έχουν ακινητοποιήσει οι αστυνομικοί.

Μετά τη σύλληψή του, την περασμένη Τετάρτη, τον παρέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Διδυμοτείχου, προκειμένου να τον ανακρίνουν και να ενημερώσουν στη συνέχεια τα κεντρικά της ΕΛ.ΑΣ.

  Αργυρούπολη: Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί που μαχαίρωσαν και ξυλοκόπησαν παιδιά για να τους πάρουν χρήματα και κινητά

Μέσω της συγκεκριμένης φωτογραφίας, η οποία στάλθηκε από τους αρμόδιους στην Αθήνα, τον αναγνώρισαν οι τραυματίες της επίθεσης, που νοσηλεύονται στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο άνδρας φέρεται ως ο αρχηγός της ομάδας ανδρών από το Πακιστάν που εισέβαλαν την περασμένη εβδομάδα σε διαμέρισμα, με μαχαίρια, ξύλα και λοστάρια, σκότωσαν έναν από τους τρεις ομοεθνείς τους ενοίκους και τραυμάτισαν τους άλλους δύο, ενώ κάποιος από αυτούς βιντεοσκοπούσε τη φρικαλεότητα. Ο Πακιστανός, που φέρεται ως ο αρχηγός της συμμορίας των ομοεθνών του, αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα για τις περαιτέρω διαδικασίες και την επίσημη ταυτοποίησή του.

  ΚΥΤ Φυλακίου: Για να “αρπάξουν” 2-3 εταιρείες τα 30 εκατ., επιμένουν στο ΕΘΝΙΚΟ Έγκλημα καταγγέλει το evros-news

Δείτε φωτογραφία από τη στιγμή της σύλληψης του:

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

pronews.grLoading...