Εξευτελίζουν τους Αγίους με ανοχή Κυβέρνησης – Μήνυση από ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Εξευτελίζουν τους Αγίους με ανοχή Κυβέρνησης – Μήνυση από ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Εικόνες ντροπής στην παρέλαση των ομοφυλοφίλων, εξευτελίζουν τα ιερά της Πατρίδος μας, δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια.

Ένα απίστευτο φωτογραφικό στιγμιότυπο λάβαμε χθες το οποίο απεικονίζει έναν ομοφυλόφιλο, στην παρέλαση του GAY PRIDE, να βλασφημεί και να εξευτελίζει την Ορθόδοξη Πίστη και τους Αγίους μας, τα σύμβολα της Πίστεως μας.

Από όσο φαίνεται στη φωτογραφία ο άνθρωπος αυτός υποδύεται τον κληρικό, φορώντας σταυρούς και φέρει πάνω του με βλάσφημο τρόπο την εικόνα πιθανώς του Αγίου Νικολάου με σκοπό την περιφρόνηση θρησκευτικών συμβόλων.

Αυτή η κίνηση αντίκειται στο άρθρο 198 του Ποινικού Κώδικα περί προσβολής θρησκευτικού αισθήματος και το άρθρο 188 Ποινικού Κώδικα περί προσβολής συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας.

Διαβάστε:  Άγριο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη: Ρομά πυροβόλησαν κατά αστυνομικών και εμβόλισαν περιπολικό

Εξατάζουμε με πρακτορεία το αν αυτή η φωτογραφία προέρχεται από τα χθεσινά δρώμενα των ομοφυλοφίλων ή αν είναι προγενέστερη.

Εφόσον είναι χθεσινά δεσμευόμαστε πως σε συνεργασία με το νομικό μας τμήμα θα προβούμε άμεσα σε μήνυση για την παραβίαση των ως άνω άρθρων του Ποινικού Κώδικα.

Ντροπή στην Κυβέρνηση που ανέχεται τέτοια περιστατικά, ντροπή σε αυτούς που αδιαφορούν μπροστά σε τέτοια βλάσφημα θεάματα.

Ως εδώ.

ekklisiaonline