Φοβερές αποκαλύψεις Καμμένου: «Προετοιμάζαμε τη χώρα για πόλεμο» Ότι συμβεί τους επόμενους μήνες..

Για την προετοιμασία της χώρας για όλα τα ενδεχόμενα μίλησε ο Πάνος Καμμένος σε επιστημονική ημερίδα του ΙΓΜΕΑ, αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις. Ο πρώην Υπουργός μάλιστα αποκάλυψε κάτι που δεν ήταν γνωστό.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας επιτέθηκε κατά της Εκκλησίας της Ελλάδας και προσωπικά του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, κατηγορώντας τον για την αναγνώριση της παράνομης ουκρανικής Εκκλησίας, παρότι ο ίδιος τον είχε προειδοποιήσει προσωπικά, όπως ανέφερε.

Είπε, ότι θα φέρει ακέραια την ευθύνη η Ιερά Σύνοδος και ο αρχιεπίσκοπος προσωπικά για ό,τι συμβεί, λέγοντας πως εγκλημάτησαν διότι πριν και από τα Πατριαρχεία Ιεροσολύμων και Αλεξανδρείας, αναγνώρισαν την παράνομη ουκρανική εκκλησία, διότι όπως τόνισε, με αυτή την τόσο προκλητική έναντι της Ρωσίας ενέργεια, “αίρονται οι εγγυήσεις της Ρωσίας για τη μη κατάληψη ελληνικού νησιού που μας είχαν δώσει οι ” στις συμφωνίες που είχαν γίνει.

  «Αν η Ελλάδα κάνει την τρέλα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα…» – Τι δήλωσε τούρκος αναλυτής

Στην εξίσωση της “ρωσικής αποτροπής” ενέταξε και την αποστολή και αποστολή χιλιάδων μεταναστών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, μέχρι και το νησιωτικό σύμπλεγμα του Καστελορίζου, ένα δίχτυ προστασίας που χάθηκε λόγω των ελληνικών επιλογών στο ζήτημα της ουκρανικής σχισματικής Εκκλησίας.

Κατηγόρησε τους ιεράρχες ότι όσα έκαναν στόχο είχαν “να κάνουν τους αρεστούς στο Φανάρι και να υποκύψουν στις πιέσεις κάποιων αμερικανικών κύκλων“, πετυχαίνοντας όμως αποκλειστικά και μόνο να βάλουν “τη Ρωσία απέναντί μας“. Κατέληξε στο θέμα αυτό λέγοντας, ότι “έχουν απόλυτη ευθύνη διότι προειδοποιήθηκαν”, ο δε αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προσωπικά από τον ίδιο.

  «Αν η Ελλάδα κάνει την τρέλα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα…» – Τι δήλωσε τούρκος αναλυτής

Ειδικότερα, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι «ετοιμάζαμε τη χώρα για πόλεμο» και εξήγησε:

«Κάνοντας γεωπολιτικές στροφές. Στροφή πρώτη, η δημιουργία της ευρω-μεσογειακής ένωσης, οι ισχυρές συμμαχίες με το Ισραήλ, την Αίγυπτο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ιορδανία και τον Λίβανο σε συνδυασμό με την Κύπρο».

Ακόμα, ο κ. Καμμένος τόνισε πως η χώρα ενίσχυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις της Κύπρου ενώ προχώρησε σε στρατιωτικές συμφωνίες με τις παραπάνω χώρες, καθώς και σε ενεργειακές συμφωνίες.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα μετά το 08:00 του βίντεο:

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter