Φόβοι για τζιχαντιστές – Έδεσαν τις τρείς γυναίκες στον Έβρο πριν τις μαχαιρώσουν

Δύο μαχαίρια έχουν βρεθεί στον τόπο σφαγής των τριών γυναικών στον Έβρο. Η μία γυναίκα, η μεγαλύτερη σε ηλικία, βρέθηκε περίπου 40 μέτρα μακριά από τις άλλες δύο.

Η ανακάλυψη των δύο μαχαιριών οδηγεί τις Αρχές στο ασφαλές συμπέρασμα πως οι δράστες ήταν περισσότεροι από ένας, κάτι που βέβαια εκτιμούσαν από την αρχή.

Η περίπου 30 χρόνων ασιατικής καταγωγής φέρει συνολικά πέντε τραύματα από μαχαίρι και το πτώμα της βρέθηκε γύρω στα 40 μέτρα απόσταση από τα άλλα δύο πτώματα. Όπως εκτιμούν τα στελέχη της ασφάλειας, η γυναίκα προσπάθησε να διαφύγει.

Τα άλλα δύο θύματα, ηλικίας 18-25 το ένα και 15-20 το άλλο ήταν δεμένα πισθάγκωνα κα έφεραν από ένα τραύμα στην τραχηλική χώρα.

Διαβάστε:  Μελίσσια: Κακοποιοί εισέβαλαν σε σπίτι - Απείλησαν οδηγούς, έκλεψαν αυτοκίνητο

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το έγκλημα έγινε πριν από τρεις με πέντε ημέρες.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για μητέρα με κόρες, αυτό όμως θα το δειξει η εξέταση DNA.

Όσο για τα σενάρια ως προς τους δράστες διαφέρουν.

Η μία περίπτωση είναι να είναι διακινητές που επέστρεψαν στην Τουρκία.

Το άλλο σενάριο που εξετάζεται είναι να πρόκειται για κάποιον ή κάποιους οι οποίοι κυκλοφορούν ελεύθεροι στην περιοχή του Έβρου. Δεν αποκλείεται τίποτα, με δεδομένη την αγριότητα του εγκλήματος.

Πάντως, οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι γυναίκες πέρασαν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, αφού το συγκεκριμένο σημείο είναι γνωστό πέρασμα προσφύγων και παράνομων μεταναστών.

Ο φόβος είναι διάχυτος στο χωριό μετά το έγκλημα

newsit