Στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου εκδήλωση που διοργάνωσε η Παράταξη «Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία», που διεκδικεί την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με επικεφαλής τον πρώην βουλευτή Α´ Θεσσαλονίκης, Γαβριήλ Αβραμίδη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν με σύντομες εισηγήσεις τους ο πρώην Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας Αμερικής Στέλιος Κυριμλής, οι πρώην Βουλευτές Λευτέρης Κωνσταντινίδης και Άγγελος Κολοκοτρώνης, το μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Γιάννης Στεφάνου, ο διεθνολόγος Ρομάν Σμυρνίδης, καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Άκης Κοτάνογλου ως εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων και ο Ουκρανός βουλευτής Σεργκέι Σουχάνωφ.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Κουριαννίδης τόνισε την αναγκαιότητα για την ανατροπή του εθνομηδενισμού και της φαυλότητας, με την ανάδειξη σε όλες τις βαθμίδες της πολιτικής εκπροσώπησης ανθρώπων που θα έχουν την πολιτική βούληση να ανατρέψουν την κατάπτυστη και προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Να ανατρἔψουν δηλαδή θεσμικά και έμπρακτα μία πράξη προδοσίας που υλοποιήθηκε από συγκεκριμένους ανθρώπους μέσω μίας ευκαιριακής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και μίας ανεκτικής αντιπολίτευσης.

Ο αγώνας θα δοθεί σε ένα δεδομένα δυσμενές πλέον διεθνές περιβάλλον, αλλά άνθρωποι αποφασισμένοι μπορούν να τον φέρουν σε αίσιο πέρας. Ο χώρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κατά τον κ. Κουριαννίδη, είναι προνομιακός για κάτι τέτοιο, αφού γνωριζόμαστε καλύτερα, οι πολίτες γνωρίζουν ποιοί είναι πραγματικά στο πλευρό του και συνεπείς στις αρχές και τις αξίες τους. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να στηρίξουν με την ψήφο τους αυτούς τους ανθρώπους.

Τον Γιάννη Κουριαννίδη συνόδευσαν στην εκδήλωση οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτριος Βαλασίδης, Πέτρος Καραμπατζάκης, Αλέξανδρος Ιωάννου, Δημήτριος Ματσώρης

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

thess-el-poli.grLoading...