Γ. Σαββίδης: «Δεχόμαστε ανελέητο πόλεμο. Τέτοιο τρόπαιο βάλτε το εκεί που ξέρετε»

Γ. Σαββίδης: «Δεχόμαστε ανελέητο πόλεμο. Τέτοιο τρόπαιο βάλτε το εκεί που ξέρετε» – Οργισμένη ανάρτηση από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και γιο του Ιβάν Σαββίδη.

Για πόλεμο που δέχεται ο ΠΑΟΚ και η οικογένεια Σαββίδη από όλες τις πλευρές κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σαββίδης ενώ προσθέτει πως φοβήθηκε για την υγεία του πατέρα του, τον οποίο αποκάλεσε… Θεό του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram: «Για χάρη των συμφερόντων σας έχετε «βιάσει» και υποβαθμίσει κάθε έννοια ηθικής και αγωνιστικότητας. Παίζετε με τα νεύρα μας και τις ψυχές εκατομμυρίων ανθρώπων. Ο πόλεμος που δέχεται ο ΠΑΟΚ και η οικογένειά μου είναι ανελέητος.

Για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα για την υγεία του πατέρα μου. Φτάνει, ως εδώ βάλτε το εκεί που ξέρετε τέτοιο τρόπαιο… Στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων φιλάθλων εμείς κερδίσαμε και εμείς είμαστε πρωταθλητές.

Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα στην υγεία του πατέρα μου και σε ένα πρωτάθλημα που παίζεται παρασκηνιακά και σε αίθουσες δικαστηρίων να είστε σίγουροι θα επιλέξω το πρώτο. Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου αλλά ο πατέρας μου είναι ο Θεός μου». γράφει ο Γ. Σαββίδης.

Διαβάστε  Σκότωσαν δύο τζάγκουαρ που δραπέτευσαν από το Αττικό Πάρκο

sport-fm


Loading...