Γ. Τράγκας: «Πάμε ολοταχώς για αλλαγή συνόρων»

O Γιώργος Τράγκας μέσα από την εκπομπή «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90.1 fm, μίλησε για τις επικείμενες εκλογές, για την κόντρα Βαρώτσου- Ζορμπά σχετικά με τον «Δρομέα» αλλά και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είπε: «Κυρίες και κύριοι πάμε ολοταχώς για Πάσχα και μετά εκλογές. Αν θέλετε τα παιδιά σας ή τα εγγόνια σας να δούνε μία άσπρη μέρα, ο Τσίπρας πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατόν.

Έχει δημιουργήσει μεγάλη καταστροφή στον τόπο. Όλοι έχουν αντιληφθεί τι έχουν κάνει. Πάμε ολοταχώς για αλλαγή συνόρων. Κανένα από τα δύο κόμματα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει το Έθνος, είναι και τα δύο μνημονιακά. Ο Τσίπρας δουλεύει για τα ξένα κράτη και ο Μητσοτάκης πιστεύει ότι θα έρθει ηφαίστειο επενδύσεων στη χώρα».

Και πρόσθεσε: «Ο Τσίπρας έχει διαπράξει το μεγαλύτερο έγκλημα. Έχει αποποιηθεί τελείως τη σχέση της Ελλάδας με το όνομα «Μακεδονία». Δεν μπορούν το λιμενικό ή οι ένοπλες δυνάμεις να τραγουδήσουν το «Μακεδονία Ξακουστή».

Ένας αγράμματος που θεωρεί ότι είναι συνομιλητής της ιστορίας, έκανε συμφωνία κατά την οποία το 52% του γεωγραφικού εδάφους των ορίων της Μακεδονίας δεν μπορούν να χρησιμοποιούν το όνομα «Μακεδονία». Ετοίμασε για την πατρίδα μεγάλη καταστροφή και ετοιμάζει νοθεία στις εκλογές».

Διαβάστε:  Γ. Τράγκας: «Οι εθνοτερμίτες ανοίγουν κερκόπορτες και παζαρεύουν την Ελλάδα»

«Ο πρόεδρος των Σκοπίων, Γκιόργκι Ιβανόφ αρνήθηκε να προσυπογράψει 11 νομοσχέδια που έχουν υπερψηφιστεί από τη Βουλή καθότι φέρουν το καινούργιο όνομα της χώρας. Οι έως τώρα δημοσκοπήσεις καταδεικνύουν πως οι πολίτες είναι διχασμένοι όσον αφορά τη λύση του ονοματολογικού.

Πιέζεται ο Βαρθολομαίος να γίνεται λειτουργία στα Βουλγαρικά στην νότια διάλεκτο των Σκοπίων. Ο Μπαμπινιώτης είπε ότι η γλώσσα στα Σκόπια είναι βουλγαροσέρβικη και όχι μακεδονική», ανάφερε ο Γ. Τράγκας.

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κ. Ζορμπα και τον κ. Βαρώτσο είπε: «Η Υπ. Πολιτισμού κ. Ζορμπά διέψευσε ότι υπήρξε πρόταση σχετικά με την ανταλλαγή του γλυπτού «Δρομέα» που βρίσκεται μπροστά από το Χίλτον με άγαλμα κεντρικής πλατείας των Σκοπίων. Ο κ. Βαρώτσος βγήκε και είπε: «δεν είμαι κανένας τρελός, ούτε γίνεται να ξύπνησα ξαφνικά το πρωί και να φαντάστηκα ότι συνάντησα την υπουργό Πολιτισμού και συζητήσαμε από κοντά το ενδεχόμενο μεταφοράς του «Δρομέα» στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων»».

Loading...