Ένα απίστευτο αριθμό μαχητικών αεροσκαφών φέρεται να απογείωσε εχθές το Ισραήλ προκειμένου να πραγματοποιήσει ολονύκτιους βομβαρδισμούς στην Γάζα. Σύμφωνα με το ισραηλινό “Walla” τα μαχητικά που απογείωσε το Ισραήλ ανέρχονταν σε πάνω από 200(!)αριθμοί οι οποίοι αντιστοιχούν σε πολεμική σύρραξη με κάποια ξένη χώρα και όχι βομβαρδισμούς σε μια περιοχή η οποία έχει ανύπαρκτη αντιαεροπορική άμυνας.

Από τους ολονύκτιους βομβαρδισμούς τουλάχιστον 40 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν, αναφέρουν οι παλαιστινιακές αρχές, με αποτέλεσμα ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους στον παλαιστινιακό θύλακα από την περασμένη Δευτέρα να ανέρχεται πλέον σε 188.

  Η Βουλγαρία αντιστέκεται στην παραχάραξη της Ιστορίας και δεν αναγνωρίζει μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα – Παραμένει το βέτο

Τις τελευταίες 24 ώρες, ο ισραηλινός στρατός κτύπησε στη Γάζα 90 θέσεις της Χαμάς και του Ισλαμικού Τζιχάντ, όπως έκανε γνωστό, έπειτα από «βροχή» ρουκετών στο ισραηλινό έδαφος.

Στο Ισραήλ, 10 άνθρωποι, μεταξύ αυτών ένα παιδί κι ένας στρατιώτης, έχουν σκοτωθεί έπειτα από ρίψεις ρουκετών από τη Γάζα, ενώ 282 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Οι βομβαρδισμοί ήταν σε όλη τη Γάζα, ενώ στο βίντεο φαίνεται το στρατόπεδο Al-Maghazi το οποίο βομβαρδίστηκε ανηλεώς στην κεντρική Γάζα.]

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

defencenet.grLoading...