Θέμα συζήτησης σε όλη την Ελλάδα έγιναν οι δηλώσεις Γιαννούλη περί χοιρινού. Ο κόσμος μην μπορώντας να πιστέψει όσα ακούστηκαν.. Απλά το διακωμωδεί, ενώ άλλοι νομίζουν ότι πρόκειται για αστείο!
Την ίδια ώρα ο ίδιος, λέει ότι δέχεται απειλές..

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης κατήγγειλε ότι δέχεται ύβρεις και απειλές, μετά τη δήλωσή του που προκάλεσε σάλο, για τη διοργάνωση μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ, απέναντι από δομές “μεταναστών.

Επειτα από την έκταση που πήρε η δήλωσή του- έκανε λόγο για «σαδισμό ποινικά κολάσιμο»- ο κ. Γιαννούλης επανήλθε στο θέμα, με μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook. Σε αυτή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι δεν πρόκειται να φοβηθεί, από τις απειλές και τις ύβρεις που δέχεται.

  Απαξιωτική απάντηση γερμανικού ΥΠΕΞ σε Ν.Δένδια για εμπάργκο όπλων στην Τουρκία: «Έχουμε υπεύθυνη εξαγωγική πολιτική»

«Οφείλω τουλάχιστον την υποχρέωση να πω σε όλους όσοι συνεχίζουν να βρίζουν και να απειλούν εμένα και εμμέσως αλλά εξίσου χυδαία και απάνθρωπα όλους τους πρόσφυγες, ότι δεν πρόκειται να φοβηθώ ή να σταματήσω τον φασίστα να τον λέω φασίστα, τον σκοταδόψυχο / σκοταδόψυχο και τον σαδιστή /σαδιστή», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Γιαννούλης, κάνοντας αναφορά στις αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα όμως ο Χρήστος Γιαννούλης προειδοποιεί όσους συνεχίζουν να τον απειλούν. «Επειδή όμως συνήθως οι δειλοί και οι θρασείς, επιλέγουν να σε πληγώσουν με ότι αγαπάς, τους προειδοποιώ ότι κάθε νέα απειλή ή το παραμικρό να συμβεί σε οποιονδήποτε εκτός εμού, δεν θα μείνει απλά μια ανάρτηση κοινωνικού δικτύου», γράφει συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter


Loading...