Ο δημοσιογράφος των αλβανικών τηλεοπτικών καναλιών, Αρτάν Χότζα, αποκάλυψε την επίσκεψη του Διευθυντή της Ελληνικής Μυστικής Υπηρεσίας στην Αλβανία πριν από περίπου δύο μήνες και τις προειδοποιήσεις που έκανε.

Σύμφωνα με τον Χότζα, μία από τις ανησυχίες που εξέφρασε ο Έλληνας αξιωματούχος ήταν η ασφάλεια των αεροδρομίων.

Επίσης, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι μέρος των συζητήσεων με τους Αλβανούς αξιωματούχους ήταν επίσης η εγκληματική ομάδα που χτύπησε πρόσφατα το αεροδρόμιο των Τιράνων.

  Σε παράκρουση τα τουρκικά ΜΜΕ για την επίσκεψη του Αρχηγού των ΕΔ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα

«Περίπου δύο μήνες πριν από τη μεγάλη ληστεία στο αεροδρόμιο των Τιράνων, ο διευθυντής της Μυστικής Υπηρεσίας της Ελλάδας, ήρθε και ανέφερε για τα μέλη της εγκληματικής ομάδας που πραγματοποίησαν τη ληστεία στο αεροδρόμιο Ρίνας και προειδοποίησε για την αύξηση της ασφάλειας στο διεθνές αεροδρόμιο των Τιράνων. Η ελληνική υπηρεσία είχε πληροφορίες για το γεγονός που θα συνέβαινε.

»Η ομάδα που διέπραξε τη ληστεία στο Ρίνας είχε επίσης μπεί στο στόχαστρο της ελληνικής δικαιοσύνης μετά την απόδραση των Αλβανών κακοποιών το 2013 από τις φυλακές Τρικάλων, όπου σκοτώθηκε ένας αστυνομικός», είπε ο Χότζα στο στούντιο της αλβανικής ραδιοτηλεόρασης.

  Σε παράκρουση τα τουρκικά ΜΜΕ για την επίσκεψη του Αρχηγού των ΕΔ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

βαλκανικό περισκόπιοLoading...