Γνωρίζουν και θέλουν την κατάργηση των συνόρων: Τα ΒΙΝΤΕΟ που δείχνουν την αλήθεια

Το μήνυμα από την Βοσνία…

Η επίτροπος μετανάστευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Yiva Johansson, κάλεσε την Πέμπτη την Βοσνία-Ερζεγοβίνη, αλλά και όλες τις βαλκανικές χώρες να διαχειριστούν σωστά την μετανάστευση, προκειμένου να παραμείνουν σε πορεία ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Με άλλα λόγια, όποια χώρα δεν δέχεται αλλοδαπούς δεν θα μπαίνει στην Ευρώπη.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής της, η Johansson είπε πως ήρθε στα Βαλκάνια «με ένα ισχυρό μήνυμα για την ανάγκη σωστής διαχείρισης της μετανάστευσης», κατακρίνοντας τις επαναπροωθήσεις αλλοδαπών, κάτι για το οποίο οι Βρυξέλλες κατηγορούν την Ελλάδα και ζητούν να μην σπρώχνει πίσω τους παράνομους μετανάστες που στέλνει η Τουρκία σε Έβρο και Αιγαίο.

  Ο Ερντογάν δολοφονεί Κούρδους στην Ελλάδα; Συναγερμός υπηρεσιών…

«Η μετανάστευση είναι ένα φυσιολογικό πράγμα, και πρέπει να έχετε τα κατάλληλα συστήματα για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να την στηρίξετε με κανονικό τρόπο», δήλωσε η Johansson, μιλώντας στην Deutsche Welle.

Είπε μάλιστα, με αφορμή της επαναπροωθήσεις «μεταναστών» προς τα κροατικά σύνορα πως κάτι τέτοιο δεν είναι αποδεκτό.

Με άλλα λόγια οι χώρες της Ευρώπης πρέπει να καταργήσουν τα σύνορά τους για να εξαπλωθούν παντού οι ορδές των μουσουλμάνων, αλλάζοντας τον εθνοτικό χαρακτήρα της Ευρώπης. Αυτοί που το λένε, με ύφος χιλίων καρδιναλίων, και γνωρίζουν και θέλουν την καταστροφή.

Δείτε ένα βίντεο από το 2018.

  Συγκεντρώνει στρατεύματα έναντι των Τούρκων ο Άσαντ… Θα χτυπήσει;

Σε αυτό Σομαλοί στρατιώτες φωνάζουν στην τουρκική γλώσσα το σύνθημα: «Πατρίδα μου, θα πεθάνω για σένα».

Πόσοι από αυτούς να έχουν έρθει στην Ελλάδα ως «μετανάστες και πρόσφυγες»;;; Ή μήπως η Τουρκία βοηθά στρατιωτικά την Σομαλία χωρίς ανταλλάγματα;;;

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

el.gr