Η σύζυγος του πρωθυπουργού της Αρμενίας ξεκινά εκπαίδευση για να πάει στο μέτωπο

Οκτώβριος 26, 2020. 20:12

Η σύζυγος της πρωθυπουργού της Αρμενίας Νίκολ Πασινιάν, η Άννα Χακομπιάν, ενταγμένη σε μια ομάδα 13 γυναικών, θα περάσει από στρατιωτική εκπαίδευση και θα φύγει για το μέτωπο του Ναγκόρνο Καραμπάχ, γράφουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Από αύριο, μια ομάδα 13 γυναικών, συμπεριλαμβανομένης και εμού, θα ξεκινήσει στρατιωτικές ασκήσεις. Σε λίγες μέρες θα πάμε να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας. Δεν μπορούμε να παραχωρήσουμε ούτε την Πατρίδα ούτε την τιμή μας στον εχθρό», έγραψε η Χακομπιάν σε σελίδα της στα τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  Δόθηκε η πρώτη παραγγελία για το ένοπλο UAV CR500 Golden Eagle

Τον Σεπτέμβριο, η σύζυγος του πρωθυπουργού της Αρμενίας, ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ότι θα διοργανώσει στρατόπεδο εκπαίδευσης γυναικών διάρκειας 45 ημερών.

Κορίτσια και γυναίκες από 18 ως 27 ετών θα μπορούσαν να λάβουν μέρος στην εκμάθηση των όπλων, όπως αναφέρουν τοπικές πηγές.

Εξάλλου, στις αρχές Οκτωβρίου έγινε γνωστό ότι ο γιος του πρωθυπουργού, ο Άσοτ Πασινιάν κατατάχθηκε ως εθελοντής στον αρμενικό στρατό ενόψει της κλιμάκωσης της ένοπλης σύγκρουσης στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, όπως ανέφερε, τότε, σχετικό δημοσίευμα της 5ης Οκτωβρίου,

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter
  Απειλούν οι αεροπορικές εταιρείες: Δεν έχετε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό; Δεν ταξιδεύετε!

echedoros-a.grLoading...