Η αόρατη φυλακή δεν τους αρκεί πλέον. Ετοιμάζουν τα κλουβιά της απόλυτης σκλαβιάς ΒΙΝΤΕΟ

Η αόρατη φυλακή δεν τους αρκεί πλέον. Ετοιμάζουν τα κλουβιά της απόλυτης σκλαβιάς ΒΙΝΤΕΟ

Ζούμε σε έναν κόσμο φυλακή.

Μέσα στους ξέφρενους ρυθμούς της ζωής που ζούμε συχνά δεν προλαβαίνουμε να το συνειδητοποιήσουμε και το μόνο που κάνουμε είναι να τρέχουμε να προλάβουμε τις δουλειές μας.

Σε στιγμές περισυλλογής και ανάπαυλας, οι περισσότεροι συνειδητοποιούν πως νομίζουν ότι ζουν. Στην πραγματικότητα δεν κάνουν πολλά από τα πράγματα που τους αρέσουν ή τους ευχαριστεί να κάνουν κι απλά υπάρχουν. Ακόμα χειρότερα, δεν προλαβαίνουν να αφιερώσουν χρόνο για να ερευνήσουν και να ανακαλύψουν καινούργια πράγματα, αλλάζοντας τη ρουτίνα τους και ικανοποιώντας τις ανησυχίες τους.

Αν λοιπόν κάποιοι συνειδητοποιήσουν, ότι στην ουσία ζουν σε μερικά τετραγωνικά του σπιτιού, του γραφείου ή κάποιας καφετέριας το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους, τότε αρχίζουν να καταλαβαίνουν πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά, όσον αφορά το κατά πόσο μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν και να πάνε όπου θέλουν, όποτε θέλουν.

Χιλιάδες πράγματα μας κρατούν καθηλωμένους. Από τους πιο φτωχούς μέχρι και τους μεγιστάνες του πλούτου, υποχρεώσεις παντός είδους αποτελούν δεσμά, που τους αναγκάζουν να είναι συνεχώς απασχολημένοι με κάτι.

Και συνήθως αυτό το κάτι είναι αυτό, που δεν θα τους αφήσει ποτέ χρόνο να αναζητήσουν τι σκοπό έχει η ύπαρξή τους μέσα στον κόσμο φυλακή. Διότι αν συνειδητοποιήσουν γιατί ζουν, τότε οι κοσμοκράτορες του αιώνος τούτου και δεσμοφύλακες, θα χάσουν τις ψυχές των ανθρώπων, που προσπαθούν με τόσο κόπο να κάνουν δικές τους μετά το θάνατο.

Η αόρατη φυλακή είναι πολύ καλά στημένη γύρω μας, όπως συνεχώς μας λέει και ο Δημοσθένης Λαικόπουλος και δεν την καταλαβαίνουμε, ούτε συνειδητοποιούμε ότι ζούμε μέσα της. Απλά έχουμε την ψευδαίσθηση ότι μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για τους δεσμοφύλακές μας.

Για να μας αναγκάσουν να υποταχθούμε στον επερχόμενο  παγκόσμιο ηγέτη, πρέπει να μας κάνουν να εξαρτόμαστε για την επιβίωσή μας αποκλειστικά από αυτόν και από το σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης που θα μας έχει δοθεί και θα ελέγχει απόλυτα τη ζωή μας.

Αν τώρα δεν βλέπουμε την αόρατη φυλακή μας, σε λίγο δεν θα μπορούμε να ξεφύγουμε από τις πόλεις κλουβιά, στις οποίες θα ζούμε περιορισμένοι, ούτε από τα έξυπνα σπίτια, τα οποία θα παρακολουθούνται 24 ώρες το 24ωρο.

Δεν θα μπορούμε να έχουμε τίποτα δικό μας, ούτε καν τις σκέψεις μας, αφού η τεχνολογία που αναπτύσσεται τώρα είναι τέτοια, που θα μπορεί να ελέγξει, ακόμα και το τι σκεφτόμαστε.

Η τεχνολογία που επεκτείνει παντού τα έξυπνα δίκτυα και το ίντερνετ των πραγμάτων σε λίγο θα γίνει ο απόλυτος δυνάστης μας. Ένα δίχτυ, από το οποίο κανείς δεν θα μπορεί να ξεφύγει, ένας κλοιός, που όποιος είναι έξω από αυτόν δεν θα μπορεί να επιβιώσει, αφού ούτε ένα πιάτο φαί δεν θα μπορεί να αγοράσει.

Δείτε στο βίντεο αυτές τις πόλεις-φυλακές στις οποίες σχεδιάζουν να μας κλείσουν.

Δείτε το σύστημα δυνάστη το οποίο θα μας ελέγχει και σε λίγο θα είναι το όργανο της εξουσίας του παγκόσμιου ηγέτη, ο οποίος το μόνο που θέλει, είναι να αρνηθούμε τον Θεό και να δηλώσουμε την υποταγή μας σε αυτόν, ώστε να κερδίσει τις ψυχές μας.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η αποφυγή μιας τέτοιας δυσοίωνης εξέλιξης φαίνεται αδύνατη. Αυτοί που γνωρίζουν την αλήθεια θα μπορέσουν να αντισταθούν ακόμα κι αν κλειστούν μέσα σε αυτά τα τεχνολογικά κάτεργα, ακόμα κι αν τους υποσχεθούν ότι θα έχουν τα πάντα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

«Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς» είπε ο Χριστός και καμιά απειλή, ούτε τα θέλγητρα και τα δεσμά αυτού του κόσμου θα μπορούν να μας κρατήσουν μακριά από την Αλήθεια και το Φως, που μας περιμένει μετά από τη ζωή μας εδώ, στον πλανήτη φυλακή.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

el.gr