Ήταν τρεις μελαμψοί άνδρες κατέθεσε η φίλη του φοιτητή που βρέθηκε στο κενό από μεγάλο ύψος μετά από ληστεία στου Φιλοπάπου και έχασε την ζωή του

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες ερευνούν ενδελεχώς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του ο 25χρονος φοιτητής, ενώ ιδιαίτερη σημασία δίνουν οι αστυνομικοί στην κατάθεση της φίλης του θύματος, μιας 23χρονης από την Πορτογαλία που ζει και εργάζεται στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια.

Η νεαρή κοπέλα είναι σε κατάσταση σοκ και έχει πει λίγα πράγματα στους Αστυνομικούς, οι οποίοι περιμένουν να συνέλθει προκειμένου να της πάρουν πλήρη κατάθεση.

Ωστόσο, σε μια πρώτη κουβέντα που είχαν οι αστυνομικοί με την κοπέλα από την Πορτογαλία, τους είπε πως έκαναν μια ρομαντική βόλτα στο Λόφο του Φιλοπάππου με το φίλο της: «…και είχαμε καθίσει σ’ ένα σημείο με θέα. Ξαφνικά αισθανθήκαμε την παρουσία ανθρώπων.

Ήταν τρεις μελαμψοί άνδρες, οι οποίοι μας πλησίασαν και με την απειλή αντικειμένων, κατσαβίδια ή μικρά μαχαίρια, επιχείρησαν να μας ληστέψουν. Ο ένας από αυτούς άρπαξε από τον ώμο μου το σάκο μου και άρχισε να τον ψάχνει. Εγώ είχα στρέψει την προσοχή μου στον άνδρα που έψαχνε τα πράγματα μου, ενώ δίπλα μου ο Νίκος μιλούσε με τρόπο έντονο με τους άλλους δυο μελαμψούς άνδρες.

Διαβάστε:  Ο Τραμπ Τελειώνει τον Ερντογάν - Υπέγραψε το πάγωμα των σχέσεων με την Τουρκία

Δεν κατάλαβα τι έγινε… ο Νίκος βρέθηκε ξαφνικά στο κενό, ενώ οι ληστές έφυγαν, αφού πρώτα μας είχαν πάρει τα τηλέφωνα, τα χρήματα μας και τα δικά μου προσωπικά έγγραφα».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε η Σουλτάνα Μαριαννού , ο θάνατος του άτυχου νέου, ο οποίος είναι φοιτητής σε Πανεπιστήμιο του Εξωτερικού, οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία από την πτώση σε βραχώδες σημείο, καθώς έφερε κατάγματα στα πλευρά και την θωρακική χώρα. Παράλληλα στα χέρια του φέρει εκδορές, επίσης από την πτώση.

Ήδη στην Ασφάλεια και συγκεκριμένα στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχουν προσαχθεί 8 άτομα, στην πλειοψηφία τους αλλοδαποί και εξετάζονται, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν σχέση με το θάνατο του 25χρονου νέου.

(σχ. Hellas-now) Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και μείς κρυφό καμάρι.. Γέμισε η Αθήνα με λαθρομετανάστες από κάθε γωνιά του κόσμου, και η αστυνομία έχει χάσει την μπάλα στην κυριολεξία. Το έχουμε πεί και θα το ξαναπούμε.. Όταν τα συνορά σου είναι ορθάνοιχτα, και όποιος θέλει μπαίνει, τότε δεν έχεις ιδέα ποιος μπορεί να μπήκε!! Εγκληματίας, δολοφόνος, οικογενειάρχης; Κανείς δεν γνωρίζει.. Ασυδωσία που την ονομάσαμε ανθρωπισμό, βαφτίζοντας τους πάντες πρόσφυγες, και με μια λέξη η αριστερή κυβέρνηση εξαγνίζει τους πάντες.