Η δράση των κόκκινων φασιστών – Γράφει ο Ιωάννης Αμπατζόγλου

Νέα καταγγελία μαθητή, αυτή την φορά από την Κατερίνη για βανδαλισμούς σχολείων από τα μαντρόσκυλα του κόκκινου φασισμού, όπως επίσης για τραυματισμό ενός μαθητή. Ο συγκεκριμένος μαθητής που τραυματίστηκε, σήμερα χειρουργήθηκε προκειμένου να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του.

Και να μην ξεχνάμε ότι τα σχολεία της Κατερίνης ήταν αυτά που ξεκίνησαν τον τιμημένο Αγώνα των μαθητών εναντίον της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών.

Η καταγγελία του μαθητή έγινε στην ομάδα του Facebook «ΠΙΣΟΔΕΡΙ 2018 – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ» και είναι αυτή που ακολουθεί:

«Πρόεδρος από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων πήγε στα παιδιά που είχαν το σχολείο κλειστό για την Μακεδονία και τους έλεγε φασίστες και χρυσαυγίτες, εξόργισε τους μαθητές, τους προκαλούσε και ως αποτέλεσμα ήταν να βγει ο μαθητής έξω από το σχολείο να γλιστρήσει και να σπάσει τον αγκώνα από το χέρι του και έκανε σήμερα χειρουργείο για να βάλει βίδες… Δεν έγινε στο δικό μου σχολείο, έγινε στο σχολείο όπου δέχεται τους περισσότερους βανδαλισμούς από αναρχικούς και αριστερούς».

Διαβάστε:  Φωτιά σε κέντρο της ΕΥΠ δίπλα από το Στρατηγείο Διοίκησης Ανατολικής Μεσογείου

ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ!!!

Περιμένουμε την δικαιοσύνη να παρέμβει.

*Ο Ιωάννης Αμπατζόγλου είναι Ακτινοφυσικός Ιατρικής, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΔΠΘ και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Τμήματος Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
E-mail: abadzoglou@yahoo.gr

Loading...