Γράφει ο Γιώργος Αυλωνίτης. Ο αφανισμός τής πρωτογενούς παραγωγής της Ελλάδας μας, συνεχίζεται απρόσκοπτα από την παγκοσμιοποιημένη Ευρώπη και την ανοχή, με τη συναίνεση και συμμετοχή των ανίκανων ανθελληνικών κυβερνήσεων, του τελευταίου μισού αιώνα.

”Με μια ενίσχυση σαν κι αυτή που έλαβαν πριν από λίγα χρόνια οι καπνοκαλλιεργητές, εξετάζει η Ε.Ε. για την «αναίμακτη» αποχώρηση των αιγοπροβατοτρόφων από το επάγγελμα. Όπως περιγράφει σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ η Agrenda, οι Βρυξέλλες εξετάζουν την κατάρτιση ενός προγράμματος που θα δώσει την ευκαιρία στους παραδοσιακούς κτηνοτρόφους να «κλείσουν» την επιχείρηση, εισπράττοντας σε αντιστάθμισμα και για κάποιο διάστημα μια αξιόλογη αποζημίωση.

  Συγκλονιστικά στοιχεία: Η Ελλάδα «σβήνει»- 500.000 λιγότεροι Ελληνες σε μια 10ετία

Φαίνεται πως οι Κοινοτικοί εκτιμούν ότι οι ενισχύσεις που λαμβάνουν εδώ και χρόνια οι Έλληνες κυρίως αιγοπροβατοτρόφοι κοστίζουν ακριβά στον κοινοτικό προϋπολογισμό, ενώ παράλληλα δυσκολεύουν τις γαλακτοκομικές και άλλες επιχειρήσεις του ευρωπαϊκού βορρά να κινηθούν με μεγαλύτερη άνεση στην αγορά των γαλακτοκομικών και της φέτας.” Άραγε θα εξαναγκαστούν, μέσω της στυγνής φορολογίας και της χρόνιας έλλειψης αγροτικής πολιτικής, οι Έλληνες κτηνοτρόφοι να υποκύψουν στα νέα σχέδια τής Ευρωπαϊκής συμμορίας;

Άραγε, αυτούς τούς ανθέλληνες προδότες πολιτικούς, οι οποίοι παρέδωσαν την Ελλάδα μας στα νύχια των εχθρών της, εξωτερικούς και εσωτερικούς, αυτούς πού συνεχίζουν να δολοφονούν το μέλλον των παιδιών μας και των γενεών που θα ακολουθήσουν, ο Ελληνικός λαός σκέφτεται ακόμα και τώρα να τούς ξαναψηφίσει; Λίγο φιλότιμο και αξιοπρέπεια θα δείξουμε φίλες και φίλοι τής Πατρίδας μας; Ελπίζουμε πώς ναι, θα σταθεί ο λαός επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων και θα φανεί αντάξιος τού αίματος των προγόνων του….

  Συγκλονιστικά στοιχεία: Η Ελλάδα «σβήνει»- 500.000 λιγότεροι Ελληνες σε μια 10ετία

Ο Γιώργος Αυλωνίτης είναι μέλος τής κεντρικής επιτροπής τής πολιτικής παράταξης «Ελεύθερη Πατρίδα»

xiromeropress.gr

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter


Loading...