Το γαλλικό Κοινοβούλιο ψήφισε υπέρ της κατάργησης των λέξεων «μητέρα» και «πατέρας» από όλα τα επίσημα έγγραφα του εκπαιδευτικού συστήματος, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι διακρίσεις που έπλητταν μέχρι σήμερα τους g@y γονείς.

Από εδώ και πέρα, οι λέξεις «μητέρα» και «πατέρας» θα δώσουν τη θέση τους στις «Γονέας 1» και «Γονέας 2». Η απόφαση αυτή, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από μέλη θρησκευτικών οργανώσεων, που θεωρούν ότι κάτι τέτοιο, ωθεί τη χώρα σε ηθική κατάπτωση.

  Akhtubinsk: Η ρωσική τηλεόραση στην πιο απόρρητη βάση της ρωσικής Αεροπορίας

Οπως αναφέρει δημοσίευμα των Times του Λονδίνου, αν -όπως αναμένεται- η συγκεκριμένη αλλαγή εγκριθεί και από τη Γερουσία, πολλοί θα προβούν σε κινητοποιήσεις. Υπήρξαν και ειρωνικά σχόλια του τύπου ότι με αυτούς τους ρυθμούς, σε λίγο οι λέξεις «μητέρα» και «πατέρας» θα καταργηθούν όχι μόνο από τα δημόσια έγγραφα, αλλά και από το γαλλικό λεξιλόγιο.

(σχ. Hellas-now) Όταν τα γράφαμε εδώ και χρόνια κάποιοι μιλούσαν για συνωμοσιολογίες. Πλέον όλα είναι πραγματικότητα, και δυστυχώς αυτό είναι μόνο η αρχή. Θα έρθουν πολύ χειρότερα.. η Νέα Τάξη επελαύνει.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter


Loading...