γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου
Η διάλυση του ελληνικού λαού και Έθνους αρχίζει με τη δολοφονία του Καποδίστρια και τον ερχομό των Βαυαρών. Τότε έγινε το πρώτο μεγάλο έγκλημα εναντίον του ΕΛΛΗΝΑ: του φόρεσαν ένα ευρωπαϊκό κοστούμι, και δη Γερμανικό, σε όλα. Στην οργάνωση του Κράτους, στη νομοθεσία, στα έθιμα, στο εθιμικό δίκαιο, στην ενδυμασία, στη δημοτική τέχνη και τους χορούς, στην κοινοτική οργάνωση με την οποία πορεύτηκε στα δύσκολα χρόνια της Τουρκοκρατίας.

Σε όλα “του άλλαξαν τα φώτα”, φέρνοντας του το σκοτάδι και την τύφλα της Δύσης. Ακόμα τον υποχρέωσαν σε υποταγή σε προσωποπαγή αρχή, ενώ ο ΕΛΛΗΝΑΣ είναι φύσει αναρχικός. Οχι βέβαια όπως το εννοούν αυτά πρακτόρια (ή χαϊβάνια) οι αναρχικοί, αλλά με τη έννοια ότι ο Έλληνας θέλει να αυτοοργανώνεται με πλήρη ελευθερία έκφρασης του. Τότε μεγαλουργεί.

Αν δει κανείς ένα τσάμικο να χορεύεται με την παραδοσιακή φουστανέλα και μετά με ένα ευρωπαϊκό κουστούμι, θα διαπιστώσει την πανωλεθρία που έπαθε ο ΕΛΛΗΝΑΣ μέσα στο ξένο “κοστουμο-κορσέ” σε ΟΛΑ, που του φόρεσαν.

  Βερολίνο: «Η Ελλάδα να πάρει τον Στρατό από τα νησιά της και να μην επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία»!

Η προσπάθεια διάλυσης του ΕΛΛΗΝΑ επιταχύνθηκε μετά τον Β’Π.Π., χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στο προηγούμενο διάστημα δεν πραγματοποιούνταν τα βήματα που θα οδηγούσαν αργότερα στην επιταχυνόμενη αυτή διάλυση. Και σε καμία φάση δεν μπορούσαν οι Έλληνες να παρέμβουν για να σταματήσουν το σπιράλ θανάτου, γιατί δεν είχαν ποτέ, μετά την απώλεια του Καποδίστρια, δική τους ηγεσία. Ούτε τη φυσική, ούτε καν μια “τυπική” ελληνική ηγεσία.

Κανένας λαός δε θα είχε αντέξει κοντά 200 χρόνια επιθέσεων στην ταυτότητα του και στις ρίζες του. Κι όμως οι Έλληνες ακόμα αντέχουν, όσο κι αν φθάρθηκαν πολλοί, όπως είναι απολύτως φυσικό και αναμενόμενο μετά από τόσες εκριζώσεις της ψυχής τους.

Αντέχουμε, γι’ αυτό υπάρχει ελπίδα. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να αλληλοκατηγορούμαστε, γιατί αυτό συμβαίνει συχνά.
Αυτοί που πούλησαν την ψυχή τους στον Διαβολο, όπως ο Φάουστ, πρεπει να διαχωρίζονται από τους ΕΛΛΗΝΕΣ, που προσπαθούν να σταθούν όρθιοι μέσα σε αυτήν τη θύελλα και είναι οι περισσότεροι. Όχι όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Όταν τους επιρρίπτουμε όλες τις ευθύνες για την κακοδαιμονία της Ελλάδος, όταν τους υποτιμάμε και τους προσβάλλουμε με ποταπούς χαρακτηρισμούς συντελείται μεγάλη ζημιά σε ψυχοπνευματικό επίπεδο.

  Τελικά επιτρέπουν MLRS στα νησιά ή όχι; Και μόνο αν τίθεται τέτοιο θέμα λέει πολλά… ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ

Γι’ αυτό, επειδή 200 χρόνια τώρα αντέχουν στο ξήλωμα της ψυχής και της ταυτότητας τους, αξίζει κάθε αγώνας για την επάνοδο τους στο ΦΩΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ. Ο άξιος ποιμένας αναζητάει, με κίνδυνο της ζωής του, ακόμα και το ένα χαμένο πρόβατο στους κρημνούς και στις λυκοπαγίδες. Είθε να φανούν τέτοιοι ΗΓΕΤΕΣ.

Κι εμείς όλοι, οι έχοντες κάποια επίγνωση, αντί νυχθημερόν ν’ αναζητούμε πώς θα αναστρέψουμε την πορεία προς τη διάλυση του Έθνους μας και της Φυλής μας, διαφωνούμε σε στοιχειώδη που θα έπρεπε να τα έχουμε λύσει από καιρό και να έχουμε γίνει ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. Η συνταγή των εχθρών μας δεν “έτυχε”, πέτυχε!

Ας ανασκουμπωθούμε όλοι να την κάνουμε να αποτύχει!

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

destoolon.grLoading...