Η κυβέρνηση δηλώνει σε κάθε σχετική περίσταση πόσο άριστες είναι οι σχέσεις της Ελλάδας με τα ΗΑΕ και δη οι αμυντικές.

Αυτό όμως δεν απέτρεψε τα Εμιράτα στο να δεχθούν τα Σκόπία ως «Μακεδονία στην αμυντικά έκθεση που διοργανώνουν.

Μάλιστα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε σήμερα και ο ίδιος την αμυντική έκθεση που πραγματοποιείται στο Άμπου Ντάμπι όπου είχε και συνάντηση με τον διάδοχο πρίγκιπα, σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ Αλ Ναχαγιάν.

  Συνάντηση Μητσοτάκη - Χρυσοχοΐδη στο Μαξίμου για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ – Τι ερευνά η αστυνομία

Παρ΄όλα αυτά το γεγονός ότι τα Σκόπια αναφέρονται «Μακεδονία» και όχι ως «Βόρεια Μακεδονία» στην έκθεση φαίνεται πως πιθανότατα δεν τον απασχόλησε και δεν θέλησε να πει το παραμικρό στην κυβέρνηση των Εμιράτων διαμαρτυρόμενος τουλάχιστον.

Όλα αυτά είναι απόρροια της κατάπτυστης συμφωνίας στις Πρέσπες από την προηγούμενη κυβέρνηση την οποία στηρίζει και η τωρινή.

Όλοι γνωρίζουν πως οι Σκοπιανοί όπου μπορούν και όπου η Ελλάδα θα κοιμάται, θα παρουσιάζονται ως «Μακεδονία». Όπως και έγινε.

Ας διαμαρτυρηθεί τώρα η κυβέρνηση στα ΗΑΕ γιατί άφησαν τα Σκόπια να παρουσιάζονται ως «Μακεδονία». Αμφιβάλλουμε εάν θα το πράξει.

  Συνάντηση Μητσοτάκη - Χρυσοχοΐδη στο Μαξίμου για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ – Τι ερευνά η αστυνομία

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

defencenet.grLoading...