Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί προέβη ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος κατά τη συζήτηση του Πρωτοκόλλου Ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, στην αρμόδιο επιτροπή της Βουλής.

Αφού ξεκαθάρισε, για άλλη μία φορά, πως το κόμμα του καταψηφίζει το πρωτόκολλο επειδή το θεωρεί προϋπόθεση για να τεθεί σε ισχύ η Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία θεωρεί προδοτική για τη χώρα, ο κ. Καμμένος ανέφερε πως το επόμενο διάστημα, μέσω της προσχώρησης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, θα δημιουργηθεί νατοϊκή βάση στη γείτονα, όπου θα θα φιλοξενηθούν τα πυρηνικά της τουρκικής βάσης του Ιντσιρλίκ.

«Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι από τη μια πλευρά ο κύριος υποστηριχτής της συμφωνίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, που εμείς συνεργαστήκαμε και αντιμετώπισα και εγώ κριτική των βουλευτών του για θέματα του ΝΑΤΟ. Βλέπω μαχόμενοι να στηρίζετε τη συμφωνία! Δεν σας προβληματίζει ότι η συμφωνία οδηγεί στη δημιουργία βάσης που θα φιλοξενήσει τα πυρηνικά του Ιντζιρλίκ το επόμενο διάστημα;», αναρωτήθηκε ο κ. Καμμένος, απευθυνόμενος στους βουλευτές της συμπολίτευσης.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter


Loading...