Ξεσπώντας σε κλάματα και ζητώντας πίσω το μωρό, η 19χρονη που εγκατέλειψε το βρέφος στην Νέα Ιωνία δήλωσε στους αστυνομικούς: «ίσως έκανα τελικά κακό στον εαυτό μου».

Η 19χρονη μητέρα έμενε με την γιαγιά της κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το βρέφος, από έναν νεαρό κάτοικο της περιοχής, τυλιγμένο με πετσέτα μέσα στο καρότσι σούπερ μάρκετ.

Η στιγμή που η 19χρονη κατευθύνεται στην πολυκατοικία με το μωρό στην αγκαλιά

  Λαθρομετανάστες έφτασαν στο λιμάνι της Καλύμνου με βάρκες και μετά τις βούλιαξαν

Σε βίντεο που μετέδωσε ο Alpha φαίνεται η στιγμή που η κοπέλα με το μωρό στην αγκαλιά πηγαίνει προς την πυλωτή όπου τελικά εγκατέλειψε το βρέφος. Η 19χρονη περπατά βιαστικά μέσα στο σκοτάδι με το νεογέννητο μωρό κολλημένο πάνω της. Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας φαίνεται μία γυναικεία φιγούρα να επιστρέφει στην ίδια διαδρομή χωρίς μωρό στην αγκαλιά της.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη της 19χρονης συνδυάζοντας στοιχεία από μαιευτήρια με τους τοκετούς που έγιναν το τελευταίο 10ημερο, αποτυπώματα αλλά και τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

  Λαθρομετανάστες έφτασαν στο λιμάνι της Καλύμνου με βάρκες και μετά τις βούλιαξαν

Όταν η αστυνομία έφτασε στην πόρτα της αμέσως ομολόγησε ότι είναι η μητέρα του βρέφους. Σύμφωνα με τον Alpha η κοπέλα ζει με την θεία της ενώ δεν έχει σύντροφο.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitterLoading...