Καταγγελία-σοκ νεαρής από το Άργος: προσπάθησαν να με βιάσουν 20 μετανάστες

Μια απίστευτη περιπέτεια και μάλιστα αιματηρή σύμφωνα με πληροφορίες έζησε μια οικογένεια στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών στην πόλη του Άργους στην Αργολίδα το απόγευμα της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια 30χρονη κοπέλα ύστερα από έναν διαπληκτισμό που είχε με την μητέρα της θέλησε να βγει έξω από το σπίτι της και να περπατήσει για να ηρεμήσει.

Για κακή της τύχη όμως η 30χρονη πέρασε έξω από ένα οίκημα (γιαπί) στο οποίο το τελευταίο διάστημα έχουν εγκατασταθεί Ασιάτες μετανάστες, πιθανόν Πακιστανοί και Αφγανοί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του argolikeseidhseis.gr.

Στην θέα της νεαρής κοπέλας μια ομάδα μεταναστών περίπου 20 ατόμων εξήλθαν από το οίκημα με άγριες σεξουαλικές ορέξεις και άρχισαν να της επιτίθενται και να την θωπεύουν.

Τρομοκρατημένη η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και για καλή της τύχη εκείνη την στιγμή επέστρεφε ο ένας αδερφός της, που «έπεσε» πάνω στο περιστατικό.

Ο μεγάλος αριθμός των Ασιατών ανάγκασε τον αδερφό της κοπέλας για να μπορέσει να την απομακρύνει από τα χέρια των σεξουαλικά πεινασμένων Ασιατών -όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του argolikeseidhseis.gr-, να τους καλμάρει χωρίς να πιαστεί στα χέρια μαζί τους.

Διαβάστε  Απίστευτο περιστατικό στη Μυτιλήνη: 19χρονη μετέφερε στη βαλίτσα της... 21χρονο

Στο άκουσμα της φασαρίας βγήκε και ο άλλος αδερφός από το σπίτι της οικογενείας και πήγε προς το μέρος που διαδραματιζόταν το περιστατικό.

Τότε μέσα από το οίκημα βγήκαν ακόμα περισσότεροι Ασιάτες με καδρόνια και επιτέθηκαν στα δυο αδέρφια με αποτέλεσμα να επακολουθήσει σύρραξη και να τραυματιστούν οι δυο Έλληνες αδερφοί.

Οι γείτονες όλη αυτή την ώρα ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά όταν έφτασε οι Ασιάτες μετανάστες είχαν εξαφανιστεί, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του  του argolikeseidhseis.gr.

Μετά από αναζητήσεις συνέλαβαν τρία άτομα τα οποία τα αδέρφια της 30χρονης κοπέλας αναγνώρισαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα που διαπιστώθηκε πως οι δυο από αυτούς ήταν παράνομα στην χώρα, ενώ το επόμενο πρωί πέρασαν την πόρτα του  εισαγγελέα, καταλήγει το ρεπορτάζ του  του argolikeseidhseis.gr.


Loading...