Πρωτοφανής κυνισμός από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρόσφατη συνεντευξη του στην Bild. Ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε επί λέξει: «Με ρωτήσατε πού θα διοχετευτούν τα χρήματα. Ένα άλλο παράδειγμα είναι ότι κλείνουμε όλα τα ανθρακωρυχεία μας στη βόρεια Ελλάδα, νωρίτερα από τη Γερμανία.

Συνεπώς, μέρος των χρημάτων θα διατεθεί για τη στήριξη της πράσινης μετάβασης σε μια ολόκληρη περιφέρεια της Ελλάδας, η οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον άνθρακα και θα πρέπει πλέον οι κάτοικοί της να βρουν κάτι άλλο να κάνουν. Και, βεβαίως, θα επωφεληθούν και γερμανικές εταιρείες.»!!

  Σάββας Καλντερίδης για Αγία Σοφιά: με φώτα θα “κρυφτούν” οι χριστιανικές εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς. Την διαβεβαίωση στους Γερμανούς ότι θα βγάλουν λεφτά εις βάρος των Ελλήνων; Την απόλυτη αδιαφορία για τους Μακεδόνες; Την στυγνή αντιμετώπιση των πολιτών που του έδωσαν αυτοδυναμία στις εκλογές, υποτίθεται για να υπηρετήσει τα συμφέροντα τους;

Ουσιαστικά, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι θα υπάρξουν πράσινες επενδύσεις που θα τις υλοποιήσουν Γερμανικές εταιρείες που θα επωθεληθούν βεβαίως, αλλά οι κάτοικοι της περιοχής να ψάξουν να βρούν δουλειά να κάνουν για να μην πεινάσουν.

  Κωμωδία: Αντί να στείλουμε πλοία στη Λιβύη τα στείλαμε στη Μαύρη Θάλασσα και επιχειρούν κατά της Ρωσίας

Και φυσικά τα λεφτά- «ψίχουλα» που προβλέπονται για το Πράσινο ταμείο για τη Δυτική Μακεδονία θα δοθούν όλα για αγορά ΑΠΕ από τη Γερμανία και την τοποθέτηση τους από Γερμανικά συνεργεία.
Στο τόπο μας δεν θα μείνει τίποτα. Μπράβο Κυριάκο Μητσοτάκη και Κωστή Χατζηδάκη!
Εξασφαλίσατε τη Γερμανία, χαντακώσατε τη Δυτική Μακεδονία!

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

newsbreak.grLoading...