Βαριές σωματικές κακώσεις και ρήξη τένοντα χεριού του προκάλεσαν οι Τούρκοι που του επιτέθηκαν
-“Παράνομη σωματική βία με ρατσιστικά χαρακτηριστικά”, είναι η βαριά κατηγορία εναντίον του βάση του αντιρατσιστικού νόμου

Αν είναι δυνατόν. Κατηγορούμενο με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, πάνε να δικάσουν τον κτηνοτρόφο από τις Φέρες, για την άγρια συμπλοκή με τους Τούρκους που πέρασαν παράνομα στην Ελλάδα, προχθές το απόγευμα σε αγροτική περιοχή κοντά στο Δέλτα του Έβρου!!!

  Νέα Περιπολικά για την Ελληνική Αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, το οποίο ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ χθες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ την συγκεκριμένη υπόθεση, ο νεαρός κτηνοτρόφος που οδηγήθηκε σήμερα, όπως και οι 5 ενήλικες Τούρκοι (υπήρχαν και 3 παιδιά) στα δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης για να δικαστούν στο αυτόφωρο αλλά η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή, αντιμετωπίζει την κατηγορία της “παράνομης σωματικής βίας με ρατσιστικά χαρακτηριστικά”.

Οι Τούρκοι που του επιτέθηκαν και συνεπλάκησαν μαζί του δημιουργώντας του σοβαρά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος, κατηγορούνται για σωματική βλάβη και παράνομη είσοδο στην χώρα.

  «Lockdown» με το με 99% των κρουσμάτων να είναι ασυμπτωματικοί και το 50% να είναι παράνομοι μετανάστες

Η κατηγορία όμως με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, η οποία πολλαπλασιάζει οποιαδήποτε ποινή επί τον αριθμό των ατόμων που θα κριθεί ότι στράφηκε, μπορεί να επιφέρει βαριά ποινή στον κάτοικο των Φερών, ο οποίος όπως και όλοι οι συντοπίτες του προσπάθησε να βοηθήσει την αστυνομία στην σύλληψη των λαθρομεταναστών και βρήκε τον μπελά του, αφού μπορεί και να καταλήξει τελικά στην φυλακή.

evros-news.gr

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter


Loading...