Τεράστιες διαστάσεις παίρνει η δυσαρέσκεια των Ιταλών για την στάση της Ευρωπαικής Ένωσης έναντι της Ιταλίας για τον Κορωνοιό.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε πριν λίγο δείχνει τον αντιπρόεδρο της Ιταλικής βουλής Fabio Rampelli να κατεβάζει την σημαία της Ευρώπης από το γραφείο του και να την αντικαθιστά με την ιταλική

Ο Ιταλός πολιτικός εξήγησε τη χειρονομία του από το γεγονός ότι η ΕΕ αρνείται να βοηθήσει χώρες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καταπολέμηση της μόλυνσης από κοροναϊό.

  Το ισχυρότερο ρώσικο τεθωρακισμένο T-14 Armata δοκιμάστηκε στην Συρία -

Ισπανία και Ιταλία απειλούν με αποχώρηση από την ΕΕ!

«Μέσα σε δέκα μέρες η Ένωση πρέπει να βρει τη λύση. Αν η Ευρώπη βοηθήσει όπως έκανε στο παρελθόν, τότε θα βασιστούμε στις δυνάμεις μας», είπε ο Κόντε, σύμφωνα με την Rai και την εφημερίδα La Repubblica. Επιπρόσθετα, τα Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η κίνηση Κόντε έγινε σε συνεργασία με την Ισπανική κυβέρνηση και τον Πέδρο Σάντσεθ ο οποίος και αυτός ανέμενε πιο συγκεκριμένες αποφάσεις από τη σύνοδο κορυφής.

  Ρώσος ΥΠΕΞ: Ανοίγουμε πρεσβεία στη Λιβύη – Τασσόμαστε υπέρ της πρότασης Σίσι και Χάφταρ!

Και δεν είναι το μόνο περιστατικό..

Άλλοι Ιταλοί καίνε την σημαία της Ε.Ε.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

Το μεγάλο ερώτημα είναι λοιπόν θα φύγει η Ιταλία από την Ευρώπη αν η ΕΕ συνεχίζει να αρνείται να την βοηθήσει; Σε λίγες ημέρες θα ξέρουμεLoading...