Κοροϊδία χωρίς τέλος από την ΕΕ που συνεχίζει να προστατεύει τον Ερντογάν

“Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε” από την ΕΕ για τα τετελεσμένα που επιχειρεί να επιβάλει ο Ερντογάν στην Κύπρο. Ανούσιες δηλώσεις ,χωρίς κανένα ειδικό βάρος και κυρίως χωρίς καμία απολύτως ουσιαστική αιχμή για την Τουρκία…

Η ΕΕ συνεχίζει να καθοδηγείται από τα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σε σχέση με τα Βαρώσια τόνισε η εκπρόσωπος της Κομισιόν, αρμόδια για θέματα Εξωτερικών Υποθέσεων, Ναμπίλα Μασράλι, ερωτηθείσα σχετικά με τα επόμενα βήματα της ΕΕ μετά τις πρόσφατες ενέργειες του Ταγίπ Ερντογάν και του Ερσίν Τατάρ.

  Κυπριακά ΜΜΕ: Πουλήθηκαν τα Mi-35 της ΕΦ στην Σερβία - Θα αγοράσουμε α/α πυραύλους λόγω TB-2 Bayraktar

Παράλληλα, η Ναμπίλα Μασράλι σημείωσε ότι «η ΕΕ παρακολουθεί τις εν εξελίξει διαβουλεύσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την Κύπρο και θα αποφασίσει αναλόγως για τα επόμενα βήματα» υπογραμμίζοντας επίσης ότι η ΕΕ παρακολουθεί «την κατάσταση πολύ στενά».

Επίσης, επισήμανε ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες έθεσαν ξεκάθαρο πλαίσιο για τη σχέση της ΕΕ με την Τουρκία λαμβάνοντας υπόψη σημαντικά στοιχεία διευκρινίζοντας ότι «αυτό το πλαίσιο βασίζεται στη σταδιακή, αναλογική και αναστρέψιμη προσέγγιση».

militaire.gr

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter