Την αναστολή όλων των εκπαιδευτικών εκδρομών προς την Ιταλία, μέχρινεωτέρας ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη γειτονική χώρα.

Τουλάχιστον δέκα ελληνικά σχολεία βρίσκονται στην Ιταλία, όπου υπάρχει μεγάλη ανησυχία λόγω των θανάτων και των κρουσμάτων του κοροναϊού.

Οι επιστήμονες είπαν ότι δεν τίθεται θέμα καραντίνας ή επιδημιολογικής επιτήρησης για τους μαθητές που βρίσκονται ήδη στην Ιταλία, καθώς δεν έχουν επισκεφτεί πληγείσες περιοχές.
Το υπουργείο Υγείας αποφάσισε να μην προχωρήσει προς το παρόν σε επιπλέον μέτρα, όπως η θερμομέτρηση, για τους ταξιδιώτες που έρχονται στη χώρα μας από την Ιταλία.

  Το ζήσαμε κι αυτό! Θρασύτατος παράτυπος μετανάστης μιλά για… ‘πλατεία Αζαντι’ (Βικτωρίας) και βρίζει Ελληνίδα!

Ωστόσο, με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί για την ώρα, ήδη 10 σχολεία βρίσκονται σε εκδρομές στην Ιταλία, 2 στο Μιλάνο και 8 στην Κεντρική και Νότια Ιταλία.

Tο υπουργείο Παιδείας με εντολή της Νίκης Κεραμέως προχώρησε σην αναστολή όλων των εκπαιδευτικών εκδρομών προς την Ιταλία, μέχρι νεωτέρας, λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού στη γειτονική χώρα.

Δείτε τον χάρτη με τα κρούσματα, μέχρι πριν λίγες ώρες στην Ιταλία

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μέσα σε λίγες ώρες τα κρούσματα στην Ιταλία αυξήθηκαν σε 157 με 3 νεκρούς.Loading...