Επεισόδιο χθές το βράδυ στις 21:40 στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με κουκουλοφόρους που αποτράπησαν τελευταία στιγμή από την Στρατονομία.

Συγκεκριμένα οι κουκουλοφόροι έφτασαν έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με πανό, καδρόνια. Αμέσως σήμανε συναγερμός ενώ κινητοποιήθηκε άμεσα ο λόχος της Στρατονομίας που βρίσκεται στο ΥΠΕΘΑ.

Οι κουκουλοφόροι επιχείρησαν να μπουν από τη μισάνοιχτη πύλη του υπουργείου, που εκείνη την στιγμή άνοιγε για να βγει κάποιο όχημα.

  Η κυβέρνηση «κλειδώνει» πάλι τους Έλληνες: Δείτε τους νέους περιορισμούς που αποφασίζονται την Δευτέρα

Η είσοδος των κουκουλοφόρων αποτράπηκε την τελευταία στιγμή, καθώς η Στρατονομία αντιλήφθηκε έγκαιρα την παρουσία τους και έκλεισε τη πόρτα, ενώ πίσω από την πύλη παρατάχθηκε μία διμοιρία ανδρών ενώ κινήθηκε και το τεθωρακισμένο που επί μονίμου βάσεως βρίσκεται περίπου 60 μέτρα από την είσοδο του υπουργείου.

Ενδεικτικό της κινητοποίησης είναι ότι απογειώθηκε και drone, που επιτηρεί από αέρος το στρατόπεδο Παπάγου.

Τον Νοέμβριο του 2017 μέλη της οργάνωσης «Ρουβίκωνας» είχαν πραγματοποιήσει έφοδο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, φτάνοντας μάλιστα μέσα στον χώρο του υπουργείου. χωρίς να τους εμποδίσει κάποιος.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter
  Και επίσημα η «νέα Μόρια» που φεύγει

Σύμφωνα με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, δεν υπήρξε απόπειρα παραβίασης των ρολών ή εισβολής και ό,τι έγινε αφορά περιστατικό εκτός του Πενταγώνου, το οποίο είναι αρμοδιότητας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.Loading...