Λοιπόν φίλε μου (sic)….
Θέλεις να κάνουμε μαζί μια επιχείρηση; Θα είμαι ο συνέταιρός σου. Κοίτα, τυπικά σε ρωτάω, γιατί στην ουσία στο επιβάλλω.
Άκου λοιπόν να δεις τι θέλω από σένα :

1. Θα αναλάβεις εσύ φυσικά όλο το ρίσκο. Δεν θα σου δώσω ούτε ένα ευρώ και την επιχείρηση θα την στήσεις μόνος σου. Δανείσου, κάνε ότι νομίζεις… Αν δεν πας καλά, δεν έχω καμία ευθύνη.

2. Αν όμως πας καλά, από τα κέρδη σου θα μου δίνεις το 29% και αν είναι πολύ μεγάλα κέρδη θα μου δίνεις το 33%. Συνεννοηθήκαμε;

3. Θέλω και το 75% του φόρου ως προκαταβολή για την επόμενη χρονιά, γιατί καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να σε εμπιστευτώ πως θα τα βγάλεις και του χρόνου. Και αν τα καταφέρεις (χλωμό), του χρόνου δίνεις προκαταβολή 100% για επιβράβευση…

4. Επειδή μπορεί και να αρρωστήσεις, θα μου δίνεις και το 6,90% των κερδών σου για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αν τώρα δε σου αρέσουν τα ράντζα, η πολύωρη αναμονή στα εξωτερικά ιατρεία και οι υπέροχες εγκαταστάσεις του Δημοσίου, πρόβλημα σου. Να πας σε ιδιωτικό και πλήρωσε από την τσέπη σου ή κάνε και ιδιωτική ασφάλεια αν δε σου αρέσει ο τζόγος. Ναι;

5. Θέλω και το 20% των κερδών σου, για να σου δώσω σύνταξη στα 67 σου. Και φυσικά όσα και να μου δώσεις η σύνταξη η ίδια θα είναι. Και μην περιμένεις τίποτα σημαντικό, γιατί με τα χρήματά σου αυτά θα πρέπει να καλύψω όσα έφαγα από τα συνταξιοδοτικά ταμεία, αλλά και τα απαραίτητα ρουσφέτια που έκανα στο συνδικαλιστικό κλάδο των δημοσίων υπαλλήλων για να μπορούν να συνταξιοδοτούνται ορισμένοι από τα 40-45 έτη τους. Άλλωστε είναι και τόσοι πολλοί…. Ας τα πληρώσεις εσύ, γιατί εγώ υποσχέθηκα να μην μειώσω και άλλο τις συντάξεις τους, που έτσι και αλλιώς δεν έχω να τις δώσω, γιατί τα έπαιξα στο χρηματιστήριο…

  Τι σημαίνει ότι η Αγία Σοφία παύει να είναι μουσείο

6. Θα σου παίρνω και μια εισφορά αλληλεγγύης… Ξέρεις, για τους φτωχούς, αλλά δεν πάνε ποτέ εκεί τα λεφτά γιατί καλύπτω άλλες τρύπες. Έλα μωρέ τώρα, μόνο 6%!
Τι είναι για σένα αυτό; 33+6.9+20+6%= 65.9% και δεν τελειώσαμε ακόμα….

7. Θα μου δίνεις “νταβατζιλίκι” και 650 ευρώ για τέλος επιτηδεύματος επειδή έχεις επιχείρηση, δε γίνεται αλλιώς. Αν δε σου αρέσει, κλείσε την! Οk?

8.Και για να αυξήσω το βαθμό δυσκολίας, γιατί ξέρω ότι σου αρέσουν τα δύσκολα, θα σου έχω και κλειστές τις τράπεζες, γιατί έτσι γουστάρω!

9. Αν καταφέρεις να απασχολήσεις και υπάλληλο (επίσης χλωμό) θα του δίνεις και μια εισφορά υπέρ του ΙΚΑ περίπου 30%. Εργοδοτική εισφορά λέγεται επί των μικτών αποδοχών του. Έλα σιγά…. αντέχεις εσύ.

10. Και σε ενημερώνω ότι τα έξοδα της επιχείρησής σου δεν θα τα λαμβάνω όλα υπόψιν μου, γιατί δε με συμφέρει και γιατί έτσι θέλω. Τι δεν καταλαβαίνεις;

11. Με όσα σου περισσεύουν θα πρέπει φυσικά να πληρώνεις το δάνειο της τράπεζας, το ΕΝΦΙΑ (που δεν το κατάργησα, αλλά μην το πεις πουθενά), ενοίκια, ΔΕΗ ΟΤΕ, υπαλλήλους κλπ… Δεν πιστεύω να θες να σου μένουν και για να φας, έτσι;

12. Μεταξύ μας, θα σε λέω συνέχεια φοροφυγά, εισφοροφυγά και απατεώνα, γιατί σίγουρα θα με κλέβεις με τόσους φόρους.
Προφανώς, αφού αν δεν με κλέβεις, πως θα μπορείς να με πληρώνεις; ε; ε; ε; Αριθμητική δεν ξέρεις; Ξέρεις!

  «Δάκρυσε» όλη η Ελλάδα με το Κόκκινο Ποτάμι – Όταν ξαναχορέψουμε θα είναι το τέλος τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μην απορείς που κάνω τέτοια συνεργασία μαζί σου. Έχω δυστυχώς πάρα πολλούς βοηθούς (δημόσιους υπαλλήλους), που πρέπει να τους συντηρώ. Έχω και τους συνταξιούχους που πρέπει να τους πληρώνω και αυτούς και ας βγήκαν νωρίτερα στη σύνταξη.

Επίσης σκέψου πόσες υποχρεώσεις έχω ως συνεργάτης σου. Να πληρώσω, δάνεια και τόκους δανείων (δανειζόμουν γιατί έκανα τα ρουσφέτια που λέγαμε και είχα και κάτι κολλητούς εργολάβους… Ξέρεις…).

Άσε που δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω και τη λογική που λέει ότι πρέπει να μειώσω τις υποχρεώσεις μου για να έχω να τις πληρώνω. Εμένα όλες αυτές οι υποχρεώσεις είναι που με στηρίζουν (κομματικός στρατός) και δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο παρά να αυξήσω τις εισπράξεις μου βάζοντας φόρους παντού….

Άσε που είχα και μια επανάσταση που πήγε άκλαυτη και μου στοίχισε ακριβά. Άστα……

Άντε, έλα να δώσουμε τα χέρια. Κάνε μια επιχείρηση στην Ελλάδα. Μην είσαι προδότης! Στην Ελλάδα είπαμε, όχι στη Βουλγαρία. Εδώ είναι ο τόπος σου, πατριώτη! Και αν την έχεις ήδη μην την κλείσεις σε παρακαλώ, γιατί σε όσους μείνουν μετά, θα πρέπει να αυξήσω πάλι τους φόρους και τις εισφορές τους, γιατί δεν θα φτάνουν τα έσοδα για να καλυψω τις υπέρογκες υποχρεώσεις μου… Και ήδη έχουν κλείσει πολλές επιχειρήσεις στην περίοδο της κρίσης.

Φαντάσου λέει να κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις….. Ωχ!…
Δεν έπρεπε να το πω μάλλον αυτό….
Τι θα κάνω μετά; Θα καταστραφώ, για αυτό είμαστε σύμφωνοι, έτσι φίλε μου;

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

Με πολλή αγάπη,
Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΣΟΥ………..
Το αριστερό κράτος δικαίου, που σε προσέχει και σε φροντίζει!
Τι; Όχι;;;
Αχάριστε…!

Από τον dr Vassilis KanellopoulosLoading...