Πολεμικό σκηνικό επικρατεί αυτή την ώρα στην περιοχή Λάμπου Μύλοι όπου βρίσκονται οι άντρες των ΜΑΤ. Εκεί έχουν εγκλωβιστεί και πολίτες και υπάρχουν μάχες σώμα με σώμα, μέσα στο χωριό.

Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τα επεισόδια μεταξύ κατοίκων και αστυνομικών να συνεχίζονται και μάλιστα να βγαίνουν και όπλα! Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από σκάγια στη Γέρα.

Αυτή την ώρα σπεύδουν πολλοί από την περιοχή Διαβολόρεμα για να συμπαρασταθούν στον κόσμο που τρώει ξύλο εκεί από τα ΜΑΤ, ενώ την ίδια ώρα άλλες διμοιρίες κατευθύνονται προς την Καράβα ώστε να απεγκλωβίσουν τις εκεί διμοιρίες οι οποίες έχουν αποκλειστεί από τον κόσμο. Με την κατάσταση να είναι κάτι παραπάνω από δραματική αν συνεχιστεί όλο αυτό το σκηνικό δεν αποκλείεται να θρηνήσουμε και θύματα.

  Τι συνέβη στο Αιγαίο με τουρκικό εμπορικό πλοίο που προσπάθησε να προσεγγίσει το Αγαθονήσι

43 αστυνομικοι και 10 πολίτες τραυματιες

Δεκάδες είναι οι τραυματίες από τις μάχες που συνεχίζονται τα τελευταία 24ωρα στην Λέσβο, σε Καβακλή και Διαβολόρεμα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου 43 αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί, οι δυο πιο σοβαρά, ενώ 10 πολίτες έχουν υποστεί τραύματα.

Αυτή την ώρα επικρατεί ένταση στην Παγανή, έξω από το στρατόπεδο, όπου φαίνεται να έχουν βρει καταφύγιο άντρες των ΜΑΤ μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν εκεί, με πολύ κόσμο να έχει συγκεντρωθεί απ έξω και να περιμένει με άγριες διαθέσεις τις διμοιρίες.

Έκκληση για Maalox και μάσκες στα μπλόκα

Μάχες σώμα με σώμα εξακολουθούν αυτή την ώρα μεταξύ κατοίκων και αντρών των ΜΑΤ στην περιοχή του Διαβολορέματος, με την κατάσταση να είναι εκρηκτική. Ήδη στο Κέντρο Υγείας Καλλονής έχουν μεταφερθεί τραυματίες οι οποίοι έχουν χτυπηθεί από πέτρες, ενώ υπάρχουν και σοβαρές καταγγελίες για τραυματισμούς από σφαίρες, ευτυχώς στα πόδια.

  Τι συνέβη στο Αιγαίο με τουρκικό εμπορικό πλοίο που προσπάθησε να προσεγγίσει το Αγαθονήσι

Την ίδια ώρα στην περιοχή της Καράβας έχει ξεσπάσει φωτιά στο δάσος ενώ και εκεί υπάρχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ένταση, με τους άντρες των ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών για να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν καταστραφεί και κλούβες των ΜΑΤ , τα οποία προς το παρών έχουν αποχωρήσει από το Διαβολόρεμα, προφανώς για να αλλάξει η βάρδια τους. Το Lesvos post βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη γραμμή και σας ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν στα δυο μέτωπα.Loading...