Μάλλον.. θα αυξηθεί το ρεύμα είπε ο υπουργός

Τώρα που μπαίνει ο χειμώνας και θα αρχίσουν να δουλεύουν τα αιρκοντισιον.. και αφού ξέρουν ο κόσμος δεν θα βάλει πετρέλαιο (εκεί που έφτασε), θα αυξήσουν το ρεύμα.. ξέρουν τι κάνουν.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος άφησε ο Γιώργος Σταθάκης σε περίπτωση που αυξηθούν οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

«Δεν αποκλείεται αύξηση της τιμής του ρεύματος «εάν τα Co2 (εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα) πάνε από το 9 στο 22 θα είναι ανησυχητικό και θα δούμε τι θα κάνουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ενέργειας, μιλώντας στον σταθμό Νews 24/7.

  Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως

Αναφερόμενος στη ΛΑΡΚΟ είπε ότι έχει γίνει ρύθμιση για το χρέος της ΛΑΡΚΟ προς τη ΔΕΗ, αλλά δεν εξυπηρετείται ομαλά τους τελευταίους μήνες και γι αυτό έχει γίνει όχληση ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Σε ό,τι αφορά την εξαγορά από τη ΔΕΗ εταιρείας στην ΠΓΔΜ, ο Γιώργος Σταθάκης υποστήριξε ότι «την αποτίμηση της εταιρείας έκαναν δύο διεθνείς αξιολογητές, αυτοί διαμόρφωσαν το τίμημα». «Ακολουθήθηκαν όλες οι διεθνείς πρακτικές και έγιναν όλοι οι έλεγχοι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

  Μητσοτάκης: Ανελέητο σφυροκόπημα από δημοσιογράφο της Washington Post που εξαφάνισαν τα εδώ ΜΜΕ

Η τελευταία χρονιά αυτής της εταιρείας ήταν ζημιογόνα και άλλες πέντε ήταν κερδοφόρες και φέτος θα είναι κερδοφόρα» επέμεινε. «Η ΔΕΗ έχει πιέσεις, αλλά δεν είναι ζημιογόνα» συμπλήρωσε ο κ. Σταθάκης.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter