Μετά την συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψε ο Κοτζιάς, ανοιξε η όρεξη στους Σκοπιανούς και αφού είδαν ότι τα δίνουμε όλα, τώρα ζητάνε αποζημιώσεις και οι απόγονοι των κομιτατζήδων για την ‘Μακεδονία του Αιγαίου”.

Ναι είναι αυτοί που πολεμούσε ο Παύλος Μελάς! Θα τους πληρώσουμε και απο πάνω..

Οι «Μακεδόνες» της «Μακεδονίας του Αιγαίου» ζητούν αποζημιώσεις από την Ελλάδα όπως αναφέρει η σλαβική εφημερίδα «Τέλμα».

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «Ούτε στη Συμφωνία των Πρεσπών- μεταξύ της πΓΔΜ και Ελλάδας, ούτε στο δημοψήφισμα που θα γίνει για την αλλαγή του ονόματος, έχει αναγραφεί κάτι για τους «Μακεδόνες από το τμήμα της «Μακεδονίας του Αιγαίου».

  Γ. Τράγκας: Η Αθήνα οδηγείται ως πρόβατο επί σφαγή σε απευθείας διαπραγματεύσεις με την Τουρκία

Και το δημοσίευμα συνεχίζει:

«Πάνω από 10 χιλιάδες αγωγές έχουν υποβληθεί στο Δικαστήριο του Στρασβούργου, απαιτώντας αποζημίωση από τα ακίνητα των προγόνων τους στην Ελλάδα, τα οποία υπολογίζονται σε περίπου 10 δισ. ευρώ.

Αυτή τη θέση διατύπωσαν κατά την 5η ετήσια συνάντησή τους, οι απόγονοι των Σλάβων που πολέμησαν για μια αυτόνομη «Μακεδονία» στη βόρεια Ελλάδα.

Η συνάντηση έγινε στο χωριό Μπρεστ (Брест) του Στιπ.

Οι σλαβικές οργανώσεις ανακοίνωσαν ότι ακολουθούν, επίσης, μια στρατηγική για το θέμα των περιουσιών των προγόνων τους, την οποία θα παρουσιάσουν το Σεπτέμβριο», σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter
  ο Ρ.Τ.Ερντογάν θέλει να αφοπλίσουμε μερικώς ή ολικώς τα νησιά του Αν.Αιγαίου!Loading...