Μητροπολίτης Αμβρόσιος – Οι Συριζαίοι ψυχορράγουν – Τα έχουν χαμένα και λένε ανοησίες (Βίντεο)

«Άνοιξαν οι Συριζαίοι τα στόματά τους και λένε πάλι ανοησίες […] Ψυχορραγούν», δήλωσε ο μητροπολίτης Αμβρόσιος, προσθέτοντας πως η Εκκλησία θα στηρίξει πολιτικά τον κ. Κουρουμπλή.

Επιπλέον, υποστήριξε πως το 2015 είχε στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ τώρα απλώς ασκεί κριτική, καθώς ο λόγος του Θεού δεν συνάδει πλέον με τις ενέργειες του πρωθυπουργού ή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο μητροπολίτης ανέφερε πως ο κ. Κουρουμπλής ήταν ευεργέτης του γηροκομείου όπου είχαν συναντηθεί και για αυτόν τον λόγο πήγε να τον υποδεχτεί.

Ο πρώην υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» και αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων.

Ο κ. Κουρουμπλής, υπογράμμισε ότι κατά τη διάρκεια των περιοδειών του σε όλη την Ελλάδα εν όψει των ευρωεκλογών, επισκέπτεται όλα τα ιδρύματα, όπως έκανε και το Αγάπης Μέλαθρον «O Άγιος Χαράλαμπος», στο Αίγιο. Εκεί βρέθηκε και ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων, χωρίς όμως να έχουν κάποιο ραντεβού και η συνάντηση τους ήταν τυχαία.

Διαβάστε:  ΑΔΑΕ: Ρεκόρ παρακολουθήσεων τηλεφώνων επί ΣΥΡΙΖΑ - Συνταρακτικά στοιχεία

Ερωτώμενος για τη φωτογραφία που ανέβασε στο διαδίκτυο μαζί με τον Αμβρόσιο, είπε ότι «αν το θεωρείτε λάθος, ας παραδεχθώ ότι είναι λάθος, αλλά δεν είναι εκεί η ουσία» και συμπλήρωσε ότι πολλές φορές έχει πάρει θέση για τις προκλητικές δηλώσεις του Αμβρόσιου και έχει πει και στον ίδιο, ότι ορισμένες από αυτές δεν είναι ούτε χριστιανικές, ούτε δημοκρατικές.