Δηλαδή όσοι πήγαιναν κέντρο.. δεν είχαν αιτία κ. Μπακογιάννη;

Το παράδειγμα όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων ακολουθεί η Αθήνα σημείωσε ο Κώστας Μπακογιάννης αναφορικά με τα έργα στην πρωτεύουσα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Δήμαρχος Αθηναίων σημείωσε ότι τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της πρωτεύουσας είναι προσωρινά και πρόσθεσε: «Έχουμε μελέτη από συγκοινωνιολόγους από το Μετσόβιο. Ακολουθούμε το παράδειγμα όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων. Ένα τέτοιο έργο πρέπει να το δοκιμάσεις πιλοτικά για να περάσεις στην πράξη. Έχουμε το σχέδιο, έχουμε τη μελέτη, αλλά πριν προχωρήσουμε, θέλουμε να έχουμε διαβούλευση στην πράξη με τους πολίτες».

Ο κ. Μπακογιάννης υποστήριξε, επίσης, ότι δεν υπάρχει καλό timing για μια τέτοια αλλαγή καθώς οποιαδήποτε στιγμή θα υπήρχε η συγκεκριμένη ταλαιπωρία ενώ επανέλαβε ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στο τέλος του καλοκαιριού.

Μπακογιάννης: Δεν θέλουμε διέλευση στο κέντρο χωρίς λόγο και αιτία

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι στόχος της δημοτικής Αρχής είναι η αναβάθμιση του εμπορικού τριγώνου του κέντρου. «Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κέντρο φιλικό, φιλόξενο, ασφαλές. Δε θέλουμε τη διέλευση χωρίς λόγο και αιτία», είπε ο κ. Μπακογιάννης.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

Τέλος, αναφορικά με το κόστος του αστικού εξοπλισμού, για το οποίο έχει δεχτεί σκληρή κριτική το τελευταίο διάστημα, ο κ. Μπακογιάννης υποστήριξε ότι η κατασκευή τους είναι τέτοια ώστε να μη γίνουν «πολεμοφόδια» και να μην είναι για πέταμα σε 1-2 χρόνια.Loading...