“Μπορούσε να διαφύγει, αλλά δεν το έκανε… εμβόλισε για να μας σκοτώσει”

«Eκανε όπισθεν και κινήθηκε προς το μέρος μας για να μας εμβολίσει. Αν και είχε τη δυνατότητα να κινηθεί επί της οδού Φρίξου και να διαφύγει, δεν το έκανε. Αντίθετα, προσπάθησε να μας χτυπήσει. Όταν έκανε όπισθεν, ο συνοδηγός μου πήδηξε από τη μηχανή και εγώ προσπάθησα να κάνω κάποια βήματα προς τα πίσω για να αποφύγω τη σύγκρουση αλλά δεν τα κατάφερα. Χτύπησε τη μηχανή που οδηγούσα, με έριξε στο οδόστρωμα και η μηχανή έπεσε πάνω μου και με πλάκωσε.

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΥΛΙΩΤΗ
ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

  Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά σε υπόγειο πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης

“Το όχημα συνέχισε να έρχεται προς τα πάνω μου με σκοπό να με εξουδετερώσει αλλά ευτυχώς ο συνοδηγός μου σύρθηκε και πρόλαβε να με τραβήξει λίγο πριν με χτυπήσει το αμάξι. Στη συνέχεια το όχημα συνέχισε την πορεία του προς τα πίσω και χτύπησε τη μηχανή του Τ., ο οποίος μόλις είχε πηδήξει απ’ αυτήν και αφού παρέσυρε για λίγο τον οδηγό του, τον Μ., πρόλαβε αυτός και πήδηξε από τη μηχανή για να σωθεί. Στη συνέχεια το λευκό όχημα, συνεχίζοντας την πορεία του προς τα πίσω παρέσυρε την τρίτη κατά σειρά μηχανή. Χτύπησε τον Κ., ο οποίος έπεσε στο οδόστρωμα και κύλησε στον δρόμο προς τα κάτω».

  Απολύεται άμεσα ο καθηγητής που χτύπησε μαθήτρια σε ΕΠΑΛ

Δραματικές είναι οι περιγραφές των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για όσα φέρεται να εκτυλίχθηκαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην οδό Ελπίδας στο Πέραμα, όταν κατά τη διάρκεια καταδίωξης ενός κλεμμένου Hyundai πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα τον 20χρονο οδηγό του οχήματος, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά τους προσπάθησε να τους εμβολίσει για να διαφύγει τη σύλληψη.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter