Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods καθώς αποφάσισε να διαθέσει όλα τα έσοδα από τον αγώνα της Παρασκευής (11/05) με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στην οικογένεια του αδικοχαμένου πιλότου, Γιώργου Μπαλταδώρου.

Στις 12 Απριλίου 2008 ένα ελληνικό αεροσκάφος τύπου Mirage 200-5 κατέπεσε ανοικτά της Σκύρου. Πιλότος ήταν ο Σμηναγός της Ελληνικής Αεροπορίας, Γιώργος Μπαλταδώρος ο οποίος έπεσε την ώρα του καθήκοντος, σε μια υπόθεση που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα κι όχι μόνο. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου πιλότου, αλλά και να βοηθήσει την οικογένειά του έμπρακτα, ανακοινώνοντας την Τετάρτη (09/05) την εξαιρετική πρωτοβουλία της.

  Οι νησιώτες ξεμπροστιάζουν τις αστείες δικαιολογίες του Μαξίμου: Τα τουρκικά αλιευτικά βρίσκονται στις Κυκλάδες από τις 27 Ιουνίου!

Η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδος αποφάσισε να διαθέσει όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική της Basket League, που θα γίνει την Παρασκευή (11/05) στο ΟΑΚΑ, στην οικογένεια του αδικοχαμένου Γιώργου Μπαλταδώρου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της αναμέτρησης της 25ης αγωνιστικής πρωταθλήματος της Basket League με την ΑΕΚ (11/5, 20.00). Ως ελάχιστη πράξη ευγνωμοσύνης προς τον αδικοχαμένο Σμηναγό της Ελληνικής Αεροπορίας, Γιώργο Μπαλταδώρο, τα έσοδα από τις εισπράξεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα διατεθούν στην οικογένειά του.

  Αθήνα: Κινητοποίηση των κατοίκων - Διαμαρτυρία- «Ζούμε σε γκέτο, Ισλαμικές γειτονιές δεν μπορεί να συνεχιστεί!»

cnn

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter


Loading...