Μυθικά πράγματα από τον Μίλτο Τεντόγλου στο μίτινγκ του Λιεβέν, καθώς αποφασισμένος να αποκαταστήσει την τάξη στο μήκος, ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής στα δύο του πρώτα άλματα έκανε ισάριθμες κορυφαίες επιδόσεις στον κόσμο.
Του είπαν για τα παπούτσια του και το άλμα στα 8,40μ. Ο Μίτλος Τεντόγλου είναι συνήθως χαλαρός, αλλά σαν άλλος Luffy, όπως ονομάζεται ο αγαπημένος του ήρωας, από το One Piece, τσατίστηκε και πραγματοποίησε άλμα στα 8,41μ. στο μίτινγκ στο Λιεβέν.
Ο Μίλτος Τεντόγλου… έκλεισε στόματα με ιδανικό τρόπο, αφού το άλμα του ήταν και πάλι το κορυφαίο για φέτος στον κόσμο. Ο Έλληνας αθλητής προσγειώθηκε στα 8.41μ και έστειλε μήνυμα πως είναι ο κορυφαίος!
Δείτε το άλμα του κορυφαίου Έλληνα αθλητή:
🇬🇷 Το αποψινό άλμα του Μίλτου Τεντόγλου στα 8,41 μ., που είναι η καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο. #τεντόγλου pic.twitter.com/CznswUX9ut
— Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος (@sot_charal) February 15, 2023
Του ακύρωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία το ρεκόρ του λόγω… παπουτσιών. Εκείνος απάντησε : "Μπορώ να κάνω 8,40μ οποτεδήποτε θελήσω"
Το είπε και το έκανε. Πέτυχε πάλι κορυφαία επίδοση για το 2023 με άλμα 8,41μ πριν από λίγο στο Λιεβιεν της Γαλλίας. Απλά δεν υπάρχει 💪🇬🇷 #Τεντογλου pic.twitter.com/CLSrygE9Ra— Nadia S. (@NadiaS03091294) February 15, 2023