Νέα πρόκληση από το Κοτζιά: Οι υπερπατριώτες είναι προσκυνημένοι – Να μελετήσουν τη συμφωνία

Ο Νίκος Κοτζιάς καλεί όσους διαφωνούν με τη συμφωνία για το Σκοπιανό να την μελετήσουν καλύτερα.

Παράλληλα ο υπουργός Εξωτερικών κατηγορεί την Αξιωματική Αντιπολίτευση τόσο της Ελλάδας όσο και των Σκοπίων πως έχουν προσκολληθεί στο χθες και σε πολλά θέματα επιλέγουν την αδράνεια, ενώ και στις δύο χώρες χρησιμοποιούν από κοινού τη ρητορική του μίσους, καλλιεργώντας το πολιτικό μίσος τόσο στο εσωτερικό όσο και στις διακρατικές σχέσεις.

  Χυδαία επίθεση Καρανίκα και Νίκου Παππά στην 28η Οκτωβρίου -Υμνούν το ΕΑΜ που ιδρύθηκε το ΄41!

«Αυτοί που παριστάνουν τους υπερπατριώτες είναι στην πραγματικότητα προσκυνημένοι» λέει ο κ Κοτζιάς, αναφερόμενος στις επικρίσεις που έχει δεχθεί για θέματα εξωτερικής πολιτικής, μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Για τις σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας μετά την απέλαση των διπλωματών, ο κ. Κοτζιάς σημειώνει ότι η κυβέρνηση ακολουθεί πολιτική που εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα και καλεί τη Μόσχα να αντιληφθεί πως δεν μπορεί να επιδεικνύει ασέβεια προς τα εθνικά συμφέροντα άλλου κράτους, επειδή νιώθει ισχυρότερη απέναντί του. Μια τέτοια στάση δε θα την αποδεχτούμε, λέει χαρακτηριστικά.

  Χυδαία επίθεση Καρανίκα και Νίκου Παππά στην 28η Οκτωβρίου -Υμνούν το ΕΑΜ που ιδρύθηκε το ΄41!

Αναφερόμενος στην Τουρκία είπε ότι πρέπει να γίνει αποδεκτό πως μία σειρά προβλημάτων που έχουμε με τη γείτονα, θα πρέπει να λυθούν στη βάση του διεθνούς δικαίου.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

crashonlineLoading...