Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο Star, το πόρισμα για το θάνατο των δύο θυμάτων στο φριχτό τροχαίο στο Αίγιο, δείχνει ότι πέθαναν ακαριαία.

Ο μικρός είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η 67χρονη γιαγιά του ήταν πολυτραυματίας και έφερε κακώσεις σε κεφάλι, αυχένα, θώρακα, κοιλιά και άκρα. Όλα δείχνουν ότι ο οδηγός έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον υπαξιωματικό του ΠΝ, για άλλα δύο περιστατικά.

  «Δάκρυσε» όλη η Ελλάδα με το Κόκκινο Ποτάμι – Όταν ξαναχορέψουμε θα είναι το τέλος τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αδελφός του παππού του μικρού Γιάννη που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο, μιλώντας στον Alpha,προχώρησε σε αποκαλύψεις για το παρελθόν του 28χρονου οδηγού, ζητώντας να διερευνηθούν δύο τροχαία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Πριν δύο μήνες χτύπησε ένα παιδάκι με ένα ποδήλατο από Νέο Ερινέο προς Λόγγο. Και πέρυσι χτύπησε ένα μηχανάκι και του έσπασε τα δύο πόδια του ανθρώπου και έτρεχαν στα νοσοκομεία».

Αντίθετοι σε συμβιβασμό οι συγγενείς.

«Όχι με τίποτα. Δύο μέτρα πεζοδρόμιο έχω αφήσει εγώ έξω από το σπίτι μου. Εγώ από το δικό μου το κτήμα. Και ανέβηκε πάνω. Σε μια στροφή στα 100 μέτρα να κάνει προσπέραση σε τρία προπορευόμενα αυτοκίνητα; Όχι. Και 50 εκατομμύρια να δώσει. Όχι».

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter
  Οι νησιώτες ξεμπροστιάζουν τις αστείες δικαιολογίες του Μαξίμου: Τα τουρκικά αλιευτικά βρίσκονται στις Κυκλάδες από τις 27 Ιουνίου!Loading...